Megállt a fejlődésben a picim,6 hetesen, nincs szívhang sem. A diagnózis: Missed abortion. Még ezen a héten meg akarják csinálni. Van esetleg valami halvány remény, hogy mégis él, és beindul a szíve, vagy már e reménykedjek? Hasonló tapasztalat?
Tapasztalat nincs,csak megértés:)
Másfél év próbálkozs után végre összejött a baba,úgy örültünk!
Aztán a hét elején egyszer csak spontán elment ..:(
Nagyon sajnálom,ami veletek történt,de nem szabad feladni!
A remény mindig él!Sok sikert a későbbiekben!:)
Én 9 hetesen jártam hasonlóképp.A dokim azt mondta, hogy másnap menjek vissza, mert bár nagyon pici az esély, de egy vizsgálatból nem jelenti ki 100%-osan és előfordult már az is, hogy másnap minden rendben volt.
Hát senkinek sem kívánom azt az egy napot!!
Sajnos a pici esély nem az enyém volt, 2 nap múlva műtöttek.
Őszintén kívánom, hogy te szerencsésebb legyél!
Szia!Nézettesd meg magad egy másik orvossal is UH-n!Több szem többet lát!Sose lehet tudni!
Sok szerencsét!
Szia!Nekem pénteken lesz a műtétem.9 hetes voltam,6 hetesen elment,1 hete vette észre az orvos.Beküldött a kórházba hétfőn a nagy uh.gépre.ott 2 orvos is megnézett.Sajnos reménytelen.Missed ab.most már szeretnék minnél elöbb túlleni rajta,mert addíg nem tudok tovább lépni,míg érzem a terhes tüneteket,és tudom,ott van bennt.Elhatároztam,a következőkben:nem figyelem a hőmérőt,nem akarok görcsösen gyereket,csinálok egy tisztító kúrát,picit lefogyok,és edzeni fogok.
Sok szerencsét,és,ha negatív a dolog,mi hamarabbi túllépést.Én azért meggyászolom,ezt ajánlom neked is,aztán az élet megy tovább.A párod nagyon sokat segíthet,mint nekem is.
Szia!
Leírnám a saját tapasztalatomat.Tavaly nyáron volt 1 Missed AB-m,szintén 6hetesen,első baba lett volna.4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem,boldogok voltunk és egyből rohantam a dokihoz,mert nem akartam bajt.3hétig hetente jártunk UH-ra,vártuk a szívműködést.6.héten a dokim azt mondta,hogy nem tudja eldönteni,hogy a magzat pulzálását látja vagy csak az én keringésemet. (no comment)Adott még 1 hetet,hogy biztosabb legyen.Ezután jött a baj,a doki nem látott sem embriót sem szikhólyagot és deformálódott a petezsákom...újabb műtétre küldött.Ez pont szilveszterkor lett volna,és mivel nem akartam akkor bent lenni a következő hétre kértem az időpontot.Gondolhatod milyen napok következtek,de nem akarok ebbe belemenni.Január 5.-én bevonultam a kórházba,jó sok idő eltelt (1 délelőtt) mire foglalkoztak velem.Elvittek UH-ra...és ezután történt valami.Ott volt a kicsi pulzált a szíve és minden rendben volt körülötte!!!Bent volt ekkor 1másik orvos is rendelőben Ő is megerősítette,hogy él a pici és terhességgel nincs baj.Amit akkor éreztem leírhatatlan.Felhívtam a párom Ő meg azt hitte,hogy férre beszélek.( a műtét következménye, altatásból rosszul ébredtem) Holnap töltöm a 28. hetet!Ha teheted menj el egy másik orvoshoz,mert csodák még vannak.
Minden jót kívánok!!!
Utolsó válaszoló vagyok!
Bíznod kell!!Tudom,hogy nehéz és,hogy reménytelennek látszik a dolog,de nem szabad feladnod!!!!Nézesd meg magad 1 másik orvossal!!!Én drukkolok neked nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!