14 napja késik, múlthéten volt egy halvány pozitív tesztem, most meg egy negatív, és barnázom már 3 napja. Valami baj lenne Szerintetek? Valakinek volt már ilyen?
Az nagyon nem jó, ha a halvány teszt nem erősödik, sőt, negatív lesz. Ehhez jön még a barnázás ...
Szerintem kémiai terhesseged volt, azaz elindult valami, de megszakadt.
Sajnálom.
Azért dokinal nézesd meg, ő lát -e valamit.
Nagyon sajnálom, de ez vetélés. Mindenképpen menj el orvoshoz, meg fogja majd nézni, hogy a vérzéssel teljesen kitisztult-e, valószínűleg hamarosan beindul a vérzés.
A jövőre nézve pedig a legjobbakat kívánom.
Nagyon sajnálom, de ez nem akarás kérdése. :(
Minél előbb menj el orvoshoz, lehet hogy egy kis hormonpótlás még menti a helyzetet, de készülj fel lélekben, hogy nem fog jó hírt mondani az orvos.
Ha 2 hete késik akkor már 6 hetes lehetsz.Ilyenkor már látni embriót esetleg szívhangot is.
Menj orvoshoz,akár nőgyógyászati ügyeletre h van pozitív teszted de barnázol\vérzel.
Az h nem akarod elveszíteni kevés!Ha meg sem próbálod kideríteni h egyáltalán megmenthető e.Bár a negatív teszt nem valami biztató.
Ma voltam orvoshoz, már nem látott semmit, annyit mondott h késett a menstruációm.
jul28an volt meg utoljára és aug25én kellett vna jelentkeznie , halvány pozi tesztem is volt 2 hete, szerdán egy negatív , tegnap elkezdtem vérezni , teszteltem és az is halvány pozi volt. Lehet ez tényleg kémiai terhesség volt vajon?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!