Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Ma csináltam tesztet. Egyik csík ami azt jelzi hogy nem vagyok erős rózsaszín lett, alatta nagyon halvány vékony csík jött ki de az is félig. Patikus azt mondta negatív, de kételkedem, orvosom pedig szabadságon. Valakinek hasonló tapasztalat?2016. aug. 30. 15:45
1/12 anonim válasza:
A patikustol kérdezted meg???????
Amúgy meg kép nelkul mi hogy mondjuk meg?
2/12 anonim válasza:
Tegyél fel róla képet ( kepfeltoltesek.hu)
3/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Nem létezik, hogy nem sikerül egyedül értelmezni a tesztet. Ha nagyon halvány várj pár napot és csinálj még egy tesztet.
4/12 A kérdező kommentje:
Mint említettem az orvosom szabadságol, és a papír nem ír ilyen lehetőséget, kit kellett volna megkérdezni hentest? Elosszor csináltam....
2016. aug. 30. 16:08
6/12 anonim válasza:
Hát passz... biztosan ismételnék.
(Bár lehetne jobb minőségű a kép)
8/12 anonim válasza:
Szerintem pozitív.. De próbálj egy mások tesztet ;)
9/12 anonim válasza:
Szerintem hibás teszt, csinálj újat.
10/12 anonim válasza:
A patikust hogy jutott eszedbe megkerdezni? Visszavitted a tesztet?
Nekem bizonytalan, de inkabb pozitiv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!