Ovulációtól számolva ma vagyok a 13. napon, negatív lett a teszt, ilyenkor már pozitív kellett volna lenni?
Figyelt kérdés
Ovulációs tesztet használtam így biztosan tudom az ovuláció időpontját attól a naptól számolva 13.napon vagyok 3nap múlva kell meg jönnie, reggeli vizeletből csináltam két tesztet az egyik X-epil a másik predictor early, görcsöl a hasam egy hete hol erős hol gyenge, menstruáció előtt megkeményedik a mellem és fáj de most semmit nem érzek, másnak tapasztalata2016. aug. 27. 10:02
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. aug. 27. 11:41
4/6 anonim válasza:
Nekem minden terhességemnél már a 10.dpon pozi lett a teszt! Ha magamból indulnék ki, akkor igen,már bőven erős pozi volt a 13dpon a teszt (persze még nem egyforma két csíkkal)! De drukkolok, hogy neked csak lassabban termelődjön a hcg!
5/6 A kérdező kommentje:
Volt egy ikerterhességem és menszi előtt 1nappal lett pozitív 10-es erzékenységgel, de előtte nem is próbáltam tesztelni, sajnos abból Missed ab lett, azóta most próbálkozunk elsőnek clostilbegyt gyógyszert is szedtem de félek hogy így sem sikerült.
2016. aug. 28. 08:59
6/6 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy az ikerterhességnél a teszt olyan halvány volt hogy alig lehetett látni a második csíkot
2016. aug. 28. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!