Pozitív vagy sem?
2016. aug. 14. 01:22
1/20 A kérdező kommentje:
Idon belul jott ki
2016. aug. 14. 01:38
2/20 anonim válasza:
Milyen teszt? Szerintem negatív :-( Sok ilyet láttam már én is, de nem volt baba. 2 nap múlva ismétlés.
3/20 A kérdező kommentje:
facelle
2016. aug. 14. 02:25
5/20 anonim válasza:
Ez teljesen negatív.
Maximum a kontrollanyagot(vagy nem tudom hogy hívják)láthatod,de az mindenképpen elüt kicsit a teszttől,mert más az anyaga.
6/20 A kérdező kommentje:
nem igazán látszódik ezeken a képeken és próbáltam úgy fotózni de nem :( pedig élőben látszik
2016. aug. 14. 03:53
7/20 A kérdező kommentje:
2016. aug. 14. 04:01
8/20 anonim válasza:
Szerintem meg extra halvány pozi.. Par nap múlva teszzrlj újra, gondolom meg nemvart elott vagy :)
9/20 anonim válasza:
Ez negatív. A pozitív az látszik.
10/20 anonim válasza:
A negativos képen látszik nagyon halványan. De 2 nap múlva ismételd meg, ha ez halvány pozitív, azon már egyértelműen látszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!