Ma reggel csináltam tesztet, és pozitív lett. Viszont már negyedik napja enyhén barnázom. Normális?
Szia!
Szerintem normálisnak nem mondható, de nem feltétlenül jelent nagy bajt. A barnázás lehet sárgatest elégtelenség miatt is, erre szoktak gyógyszert adni. Utrogestant vagy Duphastont. Én a helyedben elmennék az ügyeletre ha a saját orvoshoz nem tudsz hamarabb menni, mert az a biztos, amit az orvos mond. Ha jövőhétig rágod magad pluszba az sem tesz jót! Egy "normális" terhességnél nincs se barnázás se vérzés. Nem? Az első babádnál volt?
Drukkolok, hogy legyen második baba!
Szia. Szerintem azonnal menj orvoshoz. Nekem is nagy szerencse volt hogy megmaradt a baba. Én is csütörtökön pozitívat teszteltem és szombat hajnalra barnáztam. Azonnal mentem orvoshoz és áldottam az eget, hogy kijött a pozitív teszt, mert ha nem tudom biztosra, hogy terhes vagyok, nem mentem volna, mert arra gyanakodtam volna, hogy csak késett. Kaptam hormonogyógyszert, magnéziumot és szigorúan feküdnöm kellett. De nekem elmúlt az első szem gyógyszertől, nem napokig barnáztam.
Nem akarlak elkeseríteni, de a rózsaszín frissnek mondható kevés vér. Ami viszont fenyegető vetélés jele. Ha nem mégy el még ma délelőtt lehet, hogy már estére nem lesz senki a pocakodban akiért izgulhatnál. Ez a barnázás és vérzés valamire figyelmeztet. Lehet hogy csak egy hematóma , amire szintén szoktak adni gyógyszert, de lehet hogy sokkal nagyobb a baj!
Ne kockáztass!Ha igazán fontos a pici , öltözz és menj az ambulanciára!!!
18 h km.
Szerintem sem jó, ha vérzel. Nem akarlak riogatni, de ha nem mész azonnal orvoshoz, lehet, már nem lesz mit nézni az UH-n. Én is így jártam két halvány pozitív teszt 4 nap késésnél, aztán barnázás az 5- 6 naptól, és az Uh-n már nem volt látható semmi. Az a baba elment :(
Most 10 hetes km
Dehogyis normális! A barna is VÉR!!! Azonnal doki!!
Tapasztalat. Én későn mentem. Lehet, hogy már neked is késő. :(
Szia! Második vagyok.
Nem értem az orvosod, hogy tud ilyen bizonytalanságban tartani. Nekem nem volt se vérzésem, se barnázásom, de mégis kaptam magzat támogató gyógyszert a biztonság kedvéért, mert nehezen jött össze a baba. És nem Én kértem magától adta, azt mondta, hogy ezzel ártani nem ártunk. Szóval ha látnak valami kis picike foltot méhen belül és van pozitív teszted, nem hiszem el, hogy így kellett volna hazaküldenie Téged. Ha nagyon szeretnéd ezt a babát szerintem menj el egy másik orvoshoz is hátha az többet segít. Drukkolok Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!