Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? A barátom...

Mit csináljak? A barátom teherbe ejtett😭

Figyelt kérdés

2 hónapos vagyok nem merem elmondani nemi, félek eldob emiatt:(

Ugyanúgy szexelünk meg minden de félek

2016. dec. 2. 18:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

Remelem, kamu vagy.

Rohadt unalmas mar ez a sok agyatlan kerdezo!

2016. dec. 2. 19:09
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
?? Na most mi van? Megszulni hogy fogod titokban?... Na de szerintem legközelebbi talalkozasotok alkalmával uljetek le es mond el neki hogy a kapcsolototoknak most egy komoly dologgal kell szembenéznie, Terhes vagy, Kettőtök babája, Kettőtök döntése kettőtök élete, A baba ott van. Es ezt meg kell beszéljétek. A szuleidnek is EL KELL MONDANI... Mese nincs..udv a valóságban. Minden jot kívánok
2016. dec. 2. 19:10
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Ezt ilyenkor nehèz mèrlegelni de döntened kell.ha nem szeretnèd a babàt akkor mihamarabb elkell menned ès kèrned az abortuszt,ha nem vagy 18akkor szülő is kell hozzà.ha szeretnèd,akkor azt is mèrlegelni kell,hogy ha ő elhagy,hogyan tudod a gyereket felnevelni.de azt remèlem tudod,hogy ha ezèrt elhagy,nem ő az igazi!!!!!
2016. dec. 2. 19:11
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha vársz vele, tuti, hogy elhagy, mert azt fogja gondolni, hogy direkt átverted, ami ebben az esetben jogos is lenne.
2016. dec. 2. 19:33
 15/34 anonim ***** válasza:
94%
D.gni mersz, de felvállalni a következményeket már nem. Fel kellene nőni...
2016. dec. 2. 19:36
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem túl fiatal a 18 éves. Te vagy túl fiatal agyilag. Nagyanyámék korában 16 évesen is szültek. Sokkal életképesebb nők voltak, mint manapság. Anyám is 20 alatt szült. Mégis tudott munka és suli mellett nevelni. Az ész nélküli dugást sajnos a kisbabád fogja legjobban megszívni.
2016. dec. 2. 19:37
 17/34 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom védekezni nem szoktatok, vagy csak "időben kiveszi", mert félsz, hogy eldob, ha gumit akarsz húzatni vele.

Valószínűleg már elvetetni se tudod, mert nem két nap mindent elintézni, amúgy meg 40 ezer.

A pasid eldob, az egész biztos, ezt a legtöbb csaj jól ítéli meg. Te pedig nem tudod felnevelni. Úgy mégis mi a terved!?

Titokban megszülöd és bedobod egy kukába? Örökbe adod? Mész vele anyaotthonba?

Mert valamit ku.rva gyorsan ki kell találnod, ugyanis már nincs visszaút! Pár hónap és szülni fogsz!

2016. dec. 2. 19:44
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Hogy mondd el? Így: Figyelj, van egy kis gond: terhes vagyok, mi legyen? Szüleidnek szintén. Gondolod nem fogják észrevenni? Akkor még nagyobb galibát okozol magadnak, ha titkolod. EL kellene kezdeni terhesgondozásra járni is stb...
2016. dec. 2. 19:47
 19/34 anonim ***** válasza:
87%
1 miért nem védekeztél. ? 2 miért nem mentél el nőgyógyászhoz esemény utáni tablettát íratni? 3 hány éves vagy? 4 Joga van tudni hogy terhes vagy. 5 előbb vagy utóbb úgy is kiderül mert nem fogod lapos hassal ki hordani azt a babát. 6 ha mégis elhagy akkor köteles Gyetektartást fizetni.. 7 Szüleid Tudják? 8 Egyedül mégis hogy gondoltad fel nevelni? 34+6 hkm
2016. dec. 2. 19:59
 20/34 A kérdező kommentje:

Írtam hogy 18 lettem

Nem tudom hogy nevelem fel, anyáék esetleg segítenek de nem hiszem... Érettségit se tudom befejezni..:/

És nem akarom hogy elhagyjon mert Szeretem

2016. dec. 2. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!