Miért nem esek teherbe?
Megértem, én is másfél évet vártam a babára. Meg itt a válaszolók közül nagyon sokan
Az jó, hogy minden rendben veled. Ha egy év múlva sincs baba, érdemes a ferjedet is negnézetni, és neked is tovább menni ezzel.
A négy hónap tényleg nem sok idő, bár tudom, minden hónap milyen baromi hosszú tud lenni.
Tudom, hogy nehéz, de erre nincs jó válasz :S
Mi 7 éve várjuk első kis csodánkat, aki úgy néz ki végre itt van velünk és bízunk benne marad is.
Ha minden hormonod jó, belül is minden szép és van már babád, biztos, hogy lesz hamarosan egy kis tesó :)
IR-t néztek nálad? Mert ez is lehet egyébként gond, de 1 éven belül kell sikerülnie, ha minden rendben, szóval még van időd :) Esetleg, ha biztosra szeretnétek menni érdemes a párodat is elküldeni egy vizsgálatra. (függetlenül attól, hogy egy gyerkőcötök már van)
De kitartás érkezni fog a picuri :)
Tünete például, hogy nem jön a baba :D
Esetleg a túlsúly illetve ,ha valaki vékony és nem tud hízni. Hirtelen jövő éhség, fáradtság. Igazából sokan nem is tudják, hogy van IR-jük, a legtöbben csak a babaproject alatt tudják meg, hogy fennáll a probléma.
Tulajdonképpen magas inzulinszintről van szó, nem tud felszívódni a cukor ezért csak termelődik az inzulin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!