Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esek teherbe?

Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Van peteérésem,voltam hormon vizsgálaton,ultrahangon nézték a méhem a petefészkem. minden rendben van velem mindig együtt vagyunk ovu körül. most is ovu elötti és utáni nap is együtt voltunk,és mégis megjött :( ez a 4.hónap hogy próbálkozunk de mindig megjön :( mit csinálunk rosszul? :(

2016. dec. 2. 05:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert minden honapban ovukor is azt hiszem 20 30% az eselye a terhessegnek. szóval ne gorcsolj ezen. Ha jonnni akar jönni fog. :)
2016. dec. 2. 06:27
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az első gyerekem fogantátására 10 hónapot vártunk, a második elsőre összejött. Szerencse.
2016. dec. 2. 06:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem fogka tudni itt megmondani neked. 4 hónapja próbálkoztok? Az nem idő.
2016. dec. 2. 07:57
 4/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem idő mert vannak akik évek óta próbálkoznak de hidd el annak idő aki szeretne babát. annak minden hónap mikor megjön a mensi,csalódás.... az első babánk is a 7.hónapra jött össze,azt hittem a 2. könnyebben jön majd de nem :/
2016. dec. 2. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, én is másfél évet vártam a babára. Meg itt a válaszolók közül nagyon sokan

Az jó, hogy minden rendben veled. Ha egy év múlva sincs baba, érdemes a ferjedet is negnézetni, és neked is tovább menni ezzel.

A négy hónap tényleg nem sok idő, bár tudom, minden hónap milyen baromi hosszú tud lenni.

2016. dec. 2. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nehéz, de erre nincs jó válasz :S

Mi 7 éve várjuk első kis csodánkat, aki úgy néz ki végre itt van velünk és bízunk benne marad is.

Ha minden hormonod jó, belül is minden szép és van már babád, biztos, hogy lesz hamarosan egy kis tesó :)

IR-t néztek nálad? Mert ez is lehet egyébként gond, de 1 éven belül kell sikerülnie, ha minden rendben, szóval még van időd :) Esetleg, ha biztosra szeretnétek menni érdemes a párodat is elküldeni egy vizsgálatra. (függetlenül attól, hogy egy gyerkőcötök már van)

De kitartás érkezni fog a picuri :)

2016. dec. 2. 10:46
 7/10 A kérdező kommentje:
el is küldöm az biztos a páromat :D van beutalónk is :D Ir-t nem hiszem hogy néztek. tsh-t néztek lh fsh ösztogén prolaktin progeszteron DHEAS vagy mit. Ir mi? annak mik a tünetei?
2016. dec. 2. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Tünete például, hogy nem jön a baba :D

Esetleg a túlsúly illetve ,ha valaki vékony és nem tud hízni. Hirtelen jövő éhség, fáradtság. Igazából sokan nem is tudják, hogy van IR-jük, a legtöbben csak a babaproject alatt tudják meg, hogy fennáll a probléma.

Tulajdonképpen magas inzulinszintről van szó, nem tud felszívódni a cukor ezért csak termelődik az inzulin.

2016. dec. 2. 12:49
 9/10 anonim válasza:
bocsi nincs ekezetem...nekunk a 4.honapban sikerult. homeroztem,ovuteszteltem az elejen,de semmi.nagyon ragorcsoltem a dologra.aztan koltoztunk,nem is gondolkodtam a babaprojekten,es abban a honapban terhes is lettem. :) ez mar lassan masfel eve. most a 2.at tervezzuk
2016. dec. 3. 15:34
 10/10 A kérdező kommentje:
igen tudom én is így voltam kislányomnál. ott 7 hónapig nem jött,aztán elegem lett és megbeszéltük hogy majd viszatérünk a baba témára egy fél év múlva mert besokalltam és kövi,8.hónapra egyből terhes lettem. de olyan nehéz nem rágörcsölni :/ Köszi a választ neked is :)
2016. dec. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!