Most lehet hogy teherbe estem?
Mèg nem kèsik, de forog a gyomrom. Faj a fejem, orankent 2-3szor járok pisilnI. Megfog jonni erzesem van. De megis ugy hiszem terhes vagyok..pattanásos vagyok, sosincs pattanasom, csak peteèrèskor!
Par honapig probalkoztunk babaval. Nem jott ossze. Halasztunk jovore. De orvosom azt mondta ne szedjek fogamzasgatlot inkabb megszakitas+ parmatex , mert nalunk ugysem baj ha becsuszik. Peteeres elott 2-3 nappal kb egyutt voltunk parmatex nelkul mert elfogyott !
Hat januartol akartuk ujra kezdeni a dolgot. Szoval probalkozni ujra a babaval. El is kezdtunk E vitamint meg multit szedni. Plusz en folsavat!:)
De mas figyelmet nem forditottunk ra. Parom rakta a bogarat a fulembe. Orulnenk NekI!! Szulinapi ajandeknak jo lenne. Ha holnap sem jon meg tesztelek holnapután. Irok majd mi lett. Koszonom a válaszokat! Tudom , h ùgymond ez semmit sem jelent 3# :) csak kivancsi voltam tapasztalatokra. Es h a megfog jönni èrzès kizárja vagy sem.:)
Nekem meg neha most is van megfog jonni
erzesem.23hetes vagyok.Drukkolok!:)
Sziaa! Köszi:) nem ijesztő erzes neha?
Boldog Babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!