Lehetséges hogy teherbe estem? De ilyen gyógyszer mellett?
Az igazság az hogy szeretnénk babát már két éve de nincs pete érésem és vékony a méh nyálkahártya is.de időközben medrolt írtak fel 4 mg .szedem is és jobban is vagyok mármint a reuma gyulladás sokkal jobb lett.eddig pontosan jött meg minden hónap 28 vagy 29- én. Vissza mentem a nőgyógyászhoz és mondtam hogy medrolt kell szednem amugy rák szűrés miatt voltam na végül is azt mondta a nő doki hogy " asszonyom nyugodjon meg nem kell védekezni mert önnek nincs pete érése és vékony a méh nyálkahártyája"
Most viszont kesik csináltunk is tesztet a férjemmel de negatív.
Most mit csináljak? Várják még? V mennyek vissza nő dokihoz? Vagy szedjem a medrolt?
Amugy mikor meg kellett volna jönnie az nap reggel korán volt pisilés után egy pici barna maszat.
Valaki ha tudna ebben jó tanácsot adni? Vagy tapasztalatok?
Az én (14 éves)hugom lombik bébi mert anyàéknak sokàig nem jött össze a baba. Lombik előtt elvégeztek mindenféle vizsgàlatot és kiderül h anyànak születésétől kezdve össze vannak nőve a petevezetékei ... na már most akkor anno 27 éve mi történhetett mert én itt vagyok :)
Kitartást és nem ràstresszelni :)
Tudtad hogy a tervezett babàk nagy része nem akkor fogan amikor a pàr 'babàt készít' hanem amikor élvezik egymàst és nem a baba az együtt lét fő oka?
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!