Mit csináljak? A barátom teherbe ejtett😭
Figyelt kérdés
2 hónapos vagyok nem merem elmondani nemi, félek eldob emiatt:(
Ugyanúgy szexelünk meg minden de félek
2016. dec. 2. 18:52
2/34 anonim válasza:
Nem, INKABB teherbe estèl.. nem a baratod hibaja egyedul. Ha olyan nagylany voltal sexelni vèdekezès nelkul.akkor allj oda anyukadèk ele. Sok sikert
3/34 anonim válasza:
Ha ilyen felelőtlen vagy,megérdemled ezt a sorsot!
Egyedül a szegény babát sajnálom,hogy ilyen hülye szülei lesznek
4/34 A kérdező kommentje:
Szüleimnek végképp nem merem elmondani
Túl fiatal vagyok 18-at töltöttem múlthónapban, baràtom 23
Nagyon félek, megölni nem fogom a gyereket, isten ments az abortusztól!!
2016. dec. 2. 19:01
5/34 anonim válasza:
Akkor készülj, hogy le is húzhatod az életed a WC-n.
6/34 anonim válasza:
Nembaj szivem, majd eszre veszik. ;) az sz.ar.abb lesz csak szolok.2#
7/34 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam el a barátomnak?
Nem akarom hogy emiatt szakítson :(
2016. dec. 2. 19:03
8/34 anonim válasza:
ha emiatt szakít, akkor ennyit ért a kapcsolatotok, a gyereket meg vagy neveled egyedül vagy örökbe adod, ha nem akarsz abortuszt. úgyis megtudja, aztán kihajít akkor is, ha 5 hónapos terhes vagy már.
9/34 A kérdező kommentje:
1 évesek lettünk 1 hete...és szeretem
De ha szakít h nem vàllalja cseszhetem mert nem tudom eltartani gimis vagyok utolsó elõtti évem.
Anyàék meg tuti kinyírnànak
2016. dec. 2. 19:08
10/34 anonim válasza:
szerintem is mond meg , hogy nem tudod hogy sikerult , es nem jottmeg a menszeszed a terhes vagy tole ! minel hamarabb kell elmondanod , ne felj mar 18 eves vagy , te dontesz mindenrol a tovabbiakban !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!