Szerintetek most mit gondoljak errol?
Nagyon elkeseredtunk a parommal.. ma vagyok a 11.dpo-n, holnapra nem várom. Tegnap este òta megtalált a eros alhasi fajdalom ( nalam ez a menzesz jele) komolyan.. tudom h megfog jonni erzem. De persze a szivem melyen remenykedek. Volt mas is igy? Segitsetek, remelem van meg esèly! Nektek volt mensire utalò fàjdalom? Görcs? Annyi h szaraz vagyok, nincs folyàsom. A terheszteszt ma negativ lett. Es faj a fejem.. sokat jarok pisilni.de az állìtolag menzesz jel is lehet. Teszteljek holnap ha nemjön meg?
Koszonom előre is.
Nekem most par oraja elmultak a mensis gorcsok. Neha faj az alhasam pont ugy mint amikor megvan..:/ egyebkent enis azt nezem. Es a 12nap szokott lenni a leghosszabb fazisom!! Ha nem jon meg ma sem (Adja Isten, hogy ne), akkor holnap ujra tesztelek , csak 10-esem van itthon es allitolag a 20-25os tesztek sokszor erosebbek.
Nekem szulinapi ajandek lenne. Dec 8-an leszek 22.:) anyukam 7-en szuletett. Szval mindenkinek ajandek lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!