Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek most mit gondoljak...

Szerintetek most mit gondoljak errol?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredtunk a parommal.. ma vagyok a 11.dpo-n, holnapra nem várom. Tegnap este òta megtalált a eros alhasi fajdalom ( nalam ez a menzesz jele) komolyan.. tudom h megfog jonni erzem. De persze a szivem melyen remenykedek. Volt mas is igy? Segitsetek, remelem van meg esèly! Nektek volt mensire utalò fàjdalom? Görcs? Annyi h szaraz vagyok, nincs folyàsom. A terheszteszt ma negativ lett. Es faj a fejem.. sokat jarok pisilni.de az állìtolag menzesz jel is lehet. Teszteljek holnap ha nemjön meg?

Koszonom előre is.

2016. dec. 2. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Èn nagyon szoritok neked hogy babát hozzon a Mikulás. Én 2 éve pont dec 6-án teszteltem pozitívat, előző napra nem vártam (a leghosszabb luteális szakaszt néztem ami addig volt és utána nao teszteltem) Előtte napokig rohangáltan óránként wc-re hogy na most tuti megjött, ugyanolyan mensis görcseim voltak mint máskor. Szóval ezen nem fog múlni :)
2016. dec. 3. 10:37
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem most par oraja elmultak a mensis gorcsok. Neha faj az alhasam pont ugy mint amikor megvan..:/ egyebkent enis azt nezem. Es a 12nap szokott lenni a leghosszabb fazisom!! Ha nem jon meg ma sem (Adja Isten, hogy ne), akkor holnap ujra tesztelek , csak 10-esem van itthon es allitolag a 20-25os tesztek sokszor erosebbek.

Nekem szulinapi ajandek lenne. Dec 8-an leszek 22.:) anyukam 7-en szuletett. Szval mindenkinek ajandek lenne

2016. dec. 3. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Szorítok majd írd meg az eredményt 😊 #1
2016. dec. 3. 11:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Napton koszonom. Irok holnap h mi lett! Vagy ma , ha megjött..:/ :))
2016. dec. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!