Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoljak errol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak errol?

Figyelt kérdés

Van egy kozeli baratom, mar 4 eve ismerem, es nagyon kedvelem ot. Nem lett romantikus a kapcsolatunk, mert volt egy csomo gondja, de kozeli baratok lettunk.

Mostanaban viszont teljesen osszezavar.

Elmeletileg van valami baratno féléje 2 honapja. Csakhogy ezt csak most mondta el nekem. Es azota is talalkozgatunk rendszeresen, mostanaban pedig sokkal flortolosebb, marmint hozzam er, sokkal kedvesebb velem, felhiv telefonon es dumalunk vagy egy orat. Erzem a hangjan, meg ahogy ramnez, hogy igazan kedvel engem.

Most vasarnap es hetfon talalkoztunk.

Vasarnap amikor ket masik pasi haverom is ott volt, akkor oda se jott beszelgetni,pedig hivtam, es eleg morcosnak tunt. Viszont tegnap csak ketten voltunk, es haromszor es hirtelen ugy olelt meg, mint ahogy szerelmesek szoktak, hosszan, az egesz testunk erintkezett, es tovabb tartott mint egy normal oleles.

A fura dolog, hogy a nagybatyja meghalt, es hozzam jott, nem a baratnojevel toltotte az idejet.

Meg ma is hivott, hogy talalkozzunk, de ma nem ertem ra.

Lanykent azt gondolnam, hogy egy ferfi a baratnojeval toltene az idejet, ha ennyire friss a dolog, 2 honap.

Fiuk, tudnatok erre valami magyarazotot? Koszonom.

2015. okt. 20. 21:19
 1/1 anonim válasza:
A kedvesség nem egyenlő a flörtöléssel. Egyszerűen szeretne minél több időt veled tölteni, elvégre nemrég halt meg egy rokona, ti pedig közeli barátok vagytok, több éve. Lehet hogy családtagként tekint rád, és azért ragaszkodott ennyire hozzád az elmúlt napokban. A féltékenykedés meg tuti, de ez normális, a legtöbb fiúnál/férfinél ez van. Arra volt féltékeny hogy a másik két pasival voltál, nem vele. Továbbra is tekints rá úgy mint barátra.
2015. okt. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!