Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most errol mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most errol mit gondoljak? Es vajon o mitgondolhat?

Figyelt kérdés
Most irok eloszor de már muszáj kérdeznem kivulállo véleményét is. Van egy fiu barátom kozel 5 éve nagyon jo barátok vagyunk, és utolso években“ komolyabb“ témákat is felhoztunk azaz hogy o szivesen lefekudne velem meg hogy jok a melleim, persze ezt nem igy durr rogton, hanem hosszu beszélgetések utan +hasonlo kijelentések( tudni kell hogy nagyon szereteunk poénkodni mindketten, szivatni egymast, de o ezt megerositette h komolyan is gondolja)1 hete voltunk egy kozos bulin és hát smároltunk, sokat olelgetett és hasonlo dolgok (az este alatt sokat bokolt). Másnap mondta hogy nagyon jo volt meg hogy megkellene ismételni minel elobb. Ennek nagyon orultem énis. Viszont én nem szeretnék kezdeményezni mert a barátságunkat nemakarom tonkre tenni, de lehet hogy tobbet érzek iránta mint csak barát. Még kifelejtettem hogy a fiu ugyeimet is mindig meg szoktuk vitatni és általában idosebb fiuk szoktak tetszeni és o mindig hangoztatta hogy talan velem egykoruakkal is kellene ismerkednem. (a fiu meg szuz egyépként és nem olyan tipus aki kihasználná a lányokat) Nemtudom hova tenni ezt az egészet, egyépként 17 éves lány vagyok.

2013. ápr. 4. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj a szíved után, amúgy grat a palinak, amiért kikerült a barát zónából. :3
2013. ápr. 4. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:
aztmondod?:) amugy magamnak sem vallom be ezt de én nem szeretnék kezdeményezni az probléma:D
2013. ápr. 4. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég bensőséges a viszony, és megbízol benne, hidd el, nem fog ártani a barátságotoknak, de az lehet, hogy egy magasabb szintre emeli(szerelem, kapcsolat). :))
2013. ápr. 4. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi válaszokat :) és azt meg nemis mondtam teljesen kiment a fejembol,hogy pár képemet rátett a telefonjára is teljesen meglepodtem nemtudtam hova tenni azelott nemcsinalt ilyet csak miota más iskolába járunk.:)
2013. ápr. 4. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
légyszi még irjatok véleményt amit gondoltok hátha segit valamit :)
2013. ápr. 4. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én írtam már, de írd meg, hogy alakult a dolog a végén. :3
2013. ápr. 4. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben :) orulnék neki ha komolyabb lenne majd a dolog...értesitlek majd milett mindenképp:)
2013. ápr. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!