Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?
Én 24 éves vagyok (L), ő 21 (F). Már azt hittem, hogy soha senki iránt nem fogok érezni semmit, mert iszonyat régóta nem mozgatta meg senki a fantáziám. Most 1 közegbe kerültünk, ahol lehetetlen elkerülnöm. Mindenkivel nagyon kedves és figyelmes, olyan kis udvarias és tudom hülyén hangzik, de a szemei miatt annyira megfogott, hogy állandóan rágondolok. Én alapból az idősebb és a mackósabb férfiakat csípem, ő pedig fiatalabb is nálam és vékonykább is. Esélyem az tuti nem lenne nála, mert láttam már volt barátnőit (fotón) és mind olyan tipikus csinibaba, én pedig egy teljesen más kategória vagyok.
Tudom, az érzelmeknek nem lehet parancsolni, de én most mégis szeretnék kérni valami tanácsot, amivel kiverhetem a fejemből, nem akarok rá gondolni! :(
Persze... szerezzek egy pasit? Pont ez az, hogy nálam ez nem úgy megy, mert érzelem nélkül nekem nem kell senki. Viszont legbelül tudom, hogy erre a srácra talán csak ilyen plátói érzelmekkel nézek, talán azért, mert már rég valakim és ő nagyon kedves (mindenkivel ugyanúgy) és a szemei... Áhh. Mit csináljak? Komolyan mondom valami relaxációs gyakorlat vagy bármi jól jönne, amivel ki lehet verni a fejünkből az ilyen kósza érzelmeket, gondolatokat.
Azert flortolgetsz vele?
Lehet el tudnad csavarni a fejet, ah megprobalnad.
Kenytelen vagy velem beerni.
Mi lenne, ha az emberek korulotted megtudnak, hogy tetszik neked egy fiu?
Gondolkodj el ezen, hogy mi lenne, ha kiderulne. Tortenne barmi rossz veled?
Megsugom: nem.
Pravel, köszönöm, aranyos vagy. :) Igazából legbelül olyan, mintha csak azért gondolnék rá ennyit, hogy tudjak kire gondolni, vagy nem tudom. Igazából jönne valaki és simán elcsavargathatná a buksim, ha olyan, akkor sikerülne lehet. De most mégis csak rá gondolok, pedig olyan hülyeség, mert úgy érzem magam, mint mikor általános iskolában "plátói szerelmes" voltam. Bár ez még nagyon messzi van a szerelemtől, az igaz. De ilyen plátói dologba nem is szeretnék jobban belefolyni, talán ezért is akarom elfelejteni.
Utolsó:
Hidd el, eléggé le vagyok foglalva, de a gondolataim attól még körülötte járnak.
Ou! en is voltam igy, pont ugyanebben a felallasban. csak mi ossze is gabalyodtunk. pf, de gaz volt, igazabol egy ejszakasnak indult, en meg rajta maradtam a dolgon. allandoan csak ragondoltam, imadtam, almodtam vele, stb. szerencsere o azert nagyon jol kezelte a dolgot, mindig kedves volt, de sosem mozdult ram tobbet, es evek multan beszelgettunk errol en beismertem neki, hogy en szerelmes voltam, es o meg csak nevetett, hogy ezt mar akkor is tudta. tiszta ego, igy kozel a harminchoz is.
hidd el elmulik, ez csak vonzalom!
Tulajdonkeppen akkor mit akarsz? Ot, vagy azt, hogy legyen valakid?
A vagy nemtudom az nem jo valasz, mert azzal nem jutsz elorebb. Ismerkedj, hatha lesz valaki, aki meg jobban a gondolataidba tud ferkozni.
Amiket mondtal, meg hogy egy ilyen kedves-rendes-figyelmes srachoz kezdtel vonzodni, abbol nekem az jon le, hogy inkabb az kellene, hogy valaki torodjon veled. Ehhez pedig elobb utobb keritened kell egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!