Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?

Figyelt kérdés

Én 24 éves vagyok (L), ő 21 (F). Már azt hittem, hogy soha senki iránt nem fogok érezni semmit, mert iszonyat régóta nem mozgatta meg senki a fantáziám. Most 1 közegbe kerültünk, ahol lehetetlen elkerülnöm. Mindenkivel nagyon kedves és figyelmes, olyan kis udvarias és tudom hülyén hangzik, de a szemei miatt annyira megfogott, hogy állandóan rágondolok. Én alapból az idősebb és a mackósabb férfiakat csípem, ő pedig fiatalabb is nálam és vékonykább is. Esélyem az tuti nem lenne nála, mert láttam már volt barátnőit (fotón) és mind olyan tipikus csinibaba, én pedig egy teljesen más kategória vagyok.

Tudom, az érzelmeknek nem lehet parancsolni, de én most mégis szeretnék kérni valami tanácsot, amivel kiverhetem a fejemből, nem akarok rá gondolni! :(

Persze... szerezzek egy pasit? Pont ez az, hogy nálam ez nem úgy megy, mert érzelem nélkül nekem nem kell senki. Viszont legbelül tudom, hogy erre a srácra talán csak ilyen plátói érzelmekkel nézek, talán azért, mert már rég valakim és ő nagyon kedves (mindenkivel ugyanúgy) és a szemei... Áhh. Mit csináljak? Komolyan mondom valami relaxációs gyakorlat vagy bármi jól jönne, amivel ki lehet verni a fejünkből az ilyen kósza érzelmeket, gondolatokat.

2013. márc. 7. 23:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, szükségem lenne már a törődésre, hogy valaki észrevegyen. Lehet, ha ő nem lenne ilyen kedves srác, akkor nem gondolnék rá. :( :)
2013. márc. 8. 01:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Hat akkor vetesd eszre magad!

Nem o az egyetlen kedves fiu a vilagon, egy csomo lehetoseged van.

2013. márc. 8. 11:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Áh, én nem vagyok "olyan". Ha valaki magától nem vesz észre, én nem fogom felhívni magamra a figyelmet, mert akkor úgyis felesleges.
2013. márc. 8. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy ezt fogod mondani, de akkor is ez egy hulyeseg!

Ha nem vagy nyitott, akkor senki nem fog eszrevenni, mert azt latjak rajtad, hogy ki akarod zarni az embereket, mert pasid van, vagy mert nem is akarsz.

Tudom, hogy elcsepelt, de az allandoan mosolygos lanyok nem ertik, hogy miert talaljak meg oket allandoan a pasik.

Ha szerinted felesleges tenni erte, akkor vard a csodat tovabbra is!

Ha gonosz lennek, megkerdeznem, hogy miota varsz ra, de Nonapon a jobbik enemet hasznalom, ugyhogy nem teszem.

2013. márc. 8. 17:28
 15/20 A kérdező kommentje:

Vicces, nem vicces... de én is az állandóan mosolygós kategóriába tartozom. Illetve, ha a helyzet vagy szituáció olyan, akkor természetesen én is komoly vagyok, de a természetem olyan, hogy visszajelzésként azt szokták mondani rám, hogy közvetlen vagyok, mosolygós és jókedvű. Szeretek beszélgetni is, sokszor alig lehet lelőni. Ezt e mondatod miatt írtam:

"az allandoan mosolygos lanyok nem ertik, hogy miert talaljak meg oket allandoan a pasik."

Nem vagy gonosz, egyszerűen csak nem "megy át a neten", hogy a valóságban milyen vagyok és ezért nem tudod hova tenni a helyzetet.

2013. márc. 9. 00:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet, tenyleg a net tehet rola, itt a youtube-on is allandoan megakad a zene.

Az, hogy nyitott vagy hasznos, probalj minel tobb pasival megismerkedni, elobb utobb lesz olyan, akinek kivul belul tetszel majd, es mer is kezdemenyezni nalad.

Ha a szepszemu cukifiu nem akar, akkor keress masikat.

2013. márc. 9. 16:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Ennyi. :) Köszönöm a válaszaidat, kedves tőled! :)
2013. márc. 9. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem szantam lerazosnak az elozot, habar ugy jott le, csak tobb okosat nem tudok mar neked mondani errol.
2013. márc. 10. 12:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves vagy :)
2013. márc. 10. 17:35
 20/20 anonim ***** válasza:
sziasztok én is most ebben a cipőben járok egy lány mait segítsetek mit tegyek 22 éves és helyettem egy 35 házas férfit választott pedig vele van 2 évig,mégis magához engedett volt csók, simi ,puszi de semmi sex ,nem arra hajtottunk hanem hogy érezzük egymást de most nem tudom elfelejteni ö mást választót mit tegyek
2015. aug. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!