Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit gondoljak?
Figyelt kérdés
pasim bevalotta hogy már próbálta egyszer egy fiúval.Azt mondta hogy csak egyszer és ez már 7 éve volt.Szerintetek homokos?2013. jan. 22. 17:11
2/8 A kérdező kommentje:
márciusban lesz 4 és fél éve
2013. jan. 22. 17:13
3/8 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam volna rá mert nem viselkedik ugy mint egy homokos
2013. jan. 22. 17:14
4/8 anonim válasza:
háát akkor szerintem nem az!:)) talán részeg volt mikor próbálta..vannak csajok akik együtt próbálják mégis később csávókkal járnak s szeretik is őket!:)
5/8 anonim válasza:
Nem homokos.Max biszex.De csak próbálta
6/8 anonim válasza:
Téged nem izgat ez fel? Engem izgatna ha kiderülne, hogy a barátnőm próbálta már más lánnyal :)
7/8 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy a sráccal ez történt, hanem az, hogy neked ezt most mondta el.
Egyébként ez bárkivel előfordul.
8/8 anonim válasza:
Miért gáz, hogy most mondta el? Remélem te sem gondolod komolyan utolsó, hogy már eleve úgy kellene bemutatkoznia az első randin, hogy "Helló, Józsi vagyok és már kipróbáltam fiúval is, de nem tetszett"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!