Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két értelmű dolgokat csinál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két értelmű dolgokat csinál. Nem bírok rajta elmenni. Miért? Mit gondoljak? Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

NEHARAGUDJATOK, HOGY HOSSZÚ, DE RÖVIDEN NEM BÍROM LEÍRNI. KÉRLEK NÉZZÉTEK MEG.

Egész kapcsolat alatt két értelmű dolgokat művel barátnőm. Mikor nem keresett, azt hittem, már nem kellek neki, akkor mindig jött , puszilgatott, csókolgatott, ölelgetett. Aztán mikor végkép elegem lett, kicsit besokalltam, beszélni akartam vele. Ő mondta, hogy hagyjuk, időre van szüksége, valami nem úgy megy neki, ahogyan kéne. Megbeszéltük, hogy majd ő keres, ő hív. Itt volt nálam. Mondom neki,hogy a cuccaid nem viszed el? Erre mondja, hogy nem végleg szakít. Oké. Elment. A szakítás is két értelmű volt. Attól , hogy szakított, még ugyanúgy csókolóztunk, meg ölelgetett, meg bújt, meg sírt. Mintha, kényszerítették volna. Nem azért, mert sajnált. Érzem. De még ha úgy is lett volna. Itt jön az amit nem értek. Ott van nála a cuccom, így kénytelen előbb-vagy utóbb hívni. Azt beszéltük meg, ha átgondolta hív.Na nézzük a két variációt:

Már szerdán se kellettem neki, de nem merte mondani, mert sajnált. Hazament. 4. napja nem beszélünk. Ha így lenne, hogy nem akarna velem lenni, akkor már csörgött volna, miért is húzná? Tuti, hogy nem az van a játékban, hogy tartalék vagyok. Mondtam neki is, hogy inkább ha pasizni akarsz, most állj fel, és menj. Meg kérdeztem, hogy van e más, mondta hogy nincs. Mondtam azt is, ha lesz,vagy lenne akkor szólj, hozom a ruhákat haza, meg az összes cuccom. Tehát, már hívott volna hogy nem kellesz. Gondolom gondolkodik.

Másik opció, hogy gondolkodik, úgy van vele, hogy akarja, mivel nagyon jól megvoltunk, tényleg semmi baj nem volt, csak szerintem besokallt. Aztán így nem hív, mert nem biztos, hogy tényleg szeretné e, de benne van, húz afelé, pont ezért még mindig hezitál. De akkor miért nem ír, egy smst, meg volt fent interneten (otthon nincs nete) tehát valahol, gondolom rokonánál, WIFI-zett. Írhatott volna, hogy mizujs veled te barom? Megint csak egy olyan tényező, ami visszahúz arra, hogy nem kellek neki. De akkor miért csinálja ezt? Ez egy örökké valóság. Belül állóként, nem nagyon tudom hova tenni. Ti mit láttok??

Ha azt írjátok, hogy szakítani fog, kérlek indokoljátok meg, hogy akkor miért nem tette volna már meg? Miért is húzna? (pasi tényleg kilőve, nem olyannak ismerem, és inkább akkor le is szarná a cuccom, hozzam el.)

Ha azt írjátok, hogy velem akar maradni, akkor miért nem ír? Úgy érzem leszarja..

2013. jan. 5. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindig elcsodálkozom azon ha egy nő saját maga engedi, hogy lábtörlő legyen belőle. Sem tisztelet, sem megbecsülés egy férfitől nem éri....

Mond az neked valamit, hogy: tartás?egy nő tartása?

2013. jan. 5. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Én vagyok a pasi.... de szerintem egyértelmű

Egész kapcsolat alatt két értelmű dolgokat művel barátnőm.

2013. jan. 5. 17:14
 3/3 anonim válasza:
Szia. én is ebben a cipőben járok már két hónapja, csak nálam a férfi nem adta vissza a cuccaimat, sőt nem is reagál semmire se.... mint akit elnyert a föld. azt mondta időre van szüksége, bár közben láttam más nővel van jelenleg. nem akarlak elkeseríteni, de ilyenek :( Amúgy nálad megoldódott a gond?
2013. febr. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!