Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne gondoljak rá?
Figyelt kérdés
Az alakuló kapcsolatunkat tönkretette a srác volt barátnője,és a srác ezért nem fog velem összejönni.Amit legbelül érzek fájdalmat,nem tudom leírni egyszerűen.Folyton sírok.Mit tegyek,hogy ne gondoljak erre? Hogy tegyem túl magam?Egész délután a barátnőm vállán zokogtam.2013. jan. 21. 21:36
2/8 anonim válasza:
"Az alakuló kapcsolatunkat tönkretette a srác volt barátnője"
Ha ennyi elég volt neki akkor amúgy sem lett volna erős kapcsolat... Gondolj erre.
Foglald le magad, gépezzél, tévézzél aludjál.
3/8 A kérdező kommentje:
1 éve szakítottak,másfél évig voltak együtt. tavaly május óta beszélgetek a sráccal,és most találkoztunk először januárban,de már többször is.Többször írta már nekem,hogy szeret és hiányzok neki.De azért nem próbálja meg velem,mert lehet hogy nem működne a dolog.És ő még szereti egy kicsit a volt barátnőjét.Ma megtudtam,hogy a csaj írt neki facebookon,hogy nem tudja leírni mit érez iránta.Pedig a csajnak van egy 7 hónapos kapcsolata.
2013. jan. 21. 21:43
4/8 anonim válasza:
Én is most padlón vagyok, de azt tudom tanácsolni mindenképp foglald le magad valamivel! Nem tudom sulizol vagy melózol, de inkább a kötelességeidre koncentrálj és próbáld meg felfogni ezt is egy fajta tapasztalatnak, tudom nagyon nehéz főleg amikor érzelmekről van szó, hiszen ennek parancsolni nem tudsz. Mint említettem én is padlón vagyok, bár ez senkit nem érdekel, de tudatni szeretném, hogy most még rossz és később már jobb lesz. Nem szabad hagynod azt, hogy függj másoktól, hiszen Te is egy személyiség vagy egy ember, és csak saját magadra számíthatsz. Muszáj, hogy erős legyél és ki állj saját magad mellett és még ha nehéz is és a sírás kerülget akkor is erősnek kell lenned, és legyen egy tartásod. Ez a fiú, ha annyira Veled akart volna lenni akkor nem foglalkozna az exével. Ő nem neked való. Nyugodj meg sírd ki magad s majd rájössz, hogy nem is ennyit. Viszont már okosabb leszel és persze óvatosabb. Szép estét! :) 25ł
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen utolsó:)
2013. jan. 21. 21:59
6/8 anonim válasza:
Szinte ugyanilyen helyzetben voltam/vagyok, csak mi jártunk is egy ideig :( Nehezen törődtem bele, de beláttam, hogy ha ő lett volna az igazi, nem tudott volna közénk állni az ex. Nyugodj meg, te nem tehetsz semmiről. Lesznek még sokkal boldogabb élményeid :) Addig pedig csinálj olyan dolgokat, amik feldobnak vagy megnyugtatnak. Én a szakítás utáni napokban órákig olvasgattam pozitív idézeteket, nem hallgattam depis zenét, szóval tudatosan próbáltam elterelni róla a figyelmem. Már most sokkal jobban vagyok, pár héttel a szakítás után. Túl lehet élni :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) sajnos az a baj,hogy én eddig csak depis számokat hallgattam.
2013. jan. 21. 23:13
8/8 anonim válasza:
Én ha nem akarok valamire gondolni, elkezdek egy történetet a fejemben, és addig gondolkozom, addig finomítom magamban, filózok a karaktereken, az eseményeken, hogy már nem is érdekel, mi is bántott előtte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!