Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S Sürgős! Lehet a...

S. O. S Sürgős! Lehet a leánybúcsúm veszélyes a babára ha van?

Figyelt kérdés
Holnap lessz a lánybúcsúm és biztos hogy fogok inni is meg cigizni is.Ha már babás lennék (bár még nem tudok rólad)akkor szerintetek árthatok neki?vagy még annyira nem érzékelheti?segítsetek légyszi.Ti mit csinálnátok?
2010. ápr. 30. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Használni biztos, hogy nem használ neki!

HA van rá esély, én a helyedben nem innék, és nem szívnék cigit sem. Egy babáért ennyi áldozat semmi.

2010. ápr. 30. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz.Én az elözö babámnál a 6-ik hétig cigiztem,mert addig nem tudtam hogy terhes vagyok!De azért óvatosan.
2010. ápr. 30. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan.Azt hiszem,a 7-8. héttől kerül kapcsolatba a te szervezeteddel.Persze csak mértékkel,de érezd jól magad,és gratulálok!Az esküvőhöz hangosan a babához halkan ;)
2010. ápr. 30. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy biztos, hogy fogsz inni meg cigizni. Akkor nem értem hogy miért kérdezed, hogy mi mit csinálnák, ha te már ezt eldöntötted........

(Nem akarok gonoszkodni, csak tényleg üti egymást a két gondolat)

A lényeg:1. Gratula az esküvődhöz! 2.Én úgy olvastam, hogy ilyenkor még nem árt, de lehet inkább orvosi oldalakon kéne utánanézned, hogy megnyugodj, vagy megdöntse a " biztosanodat".:-))

2010. ápr. 30. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A beágyazódásig nincs semmi kapcsolatod a babával, az pedig a peteérés után 7-10 nappal van.
2010. ápr. 30. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!