Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Jövő hét szerdán kell megjonnie fogamzásgátlót szedek. Nem mindig azonos időben de mindig este. 1 hónapja szedtem antibiotikum de azután megjott. Most nagyon feszülnek a melleim és érzékenyek de tudom hogy ez a menzesz jele is lehet 3 napja nagyon fáradt vagyok és fáj a fejem idő miatt is lehet. És a pénteket szombat reggel vettem be . Légyszi csak az írjon aki normális választ ad. Ha bunkó vagy felesleges írnod mert csak az időd pazarlod. Úgy sem örök vissza. Ja és nem kívánom a cigit

2016. nov. 22. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak a fogamzásgátló hatása,nekem sokszor volt ilyen,míg szedhettem.Volt hogy nagyon fájt a fejem.A mellem is feszült,de nem mindig minden hónapban.Ha esetleg nem alkalmaztatok az antibiotikumos hónapban kiegészítő védekezést,én azért csinálnék egy tesztet.Olvastam már itt olyat,h fogamzásgátló mellett megjött,mert az megvonásos vérzés volt,baba meg volt mellette... Szerintem a tesztről megnyugodnál.Ha meg a mostani hónapra gondolsz,hogy osszejött valami,akkor jövő héten tesztelj...
2016. nov. 22. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk most volt 1 2 buli úgyhogy nem sokat aludtam ettől lehet a fáradtság. Múlt hónapban is feszült. Köszönöm szépen
2016. nov. 22. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, igen. A fáradtság és az, hogy nem kívánod a cigit, elég árulkodó. Ha ezért van rosszul, akkor elvileg már a tesztnek is ki kéne mutatnia. Tabletta szedés mellett előfordulhat megvonásos vérzés úgy is, ha terhes vagy.

Csinálj egy tesztet, és kiderül.

2016. nov. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!