Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kb 2hete barátom belém élvezett, védekezzünk de kiszakadt a gumi. Utána 3 nappal később megjött. Ma viszont hányingerem volt. Lehetek terhes? Vagy csak túl stresszelem?2016. nov. 21. 21:03
1/5 anonim válasza:
Ha 3 nappal utána rendesen megjött, akkor nincs nagy esélye, de már 2 hét eltelt, úgyhogy csinálhatsz tesztett, ha nagyon aggódsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, rendesen megjött ahogy szokott.
2016. nov. 21. 21:54
3/5 anonim válasza:
Ez a sok kiszakadt ovszer gyanus. Nekem es velem egy koru tarsasagunknak sosem szakadt ki.. regen sem. Nem tudjatok hasznalni?? Nem ertem...
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig ez volt az első alkalom hogy ilyen történt. Nem értem hogy miért kell egyből ilyen lekezelő kommentet írni ...
2016. nov. 21. 22:08
5/5 anonim válasza:
A #3-as válaszolóval teljesen egyetértek. Szerintem nagy kamu, hogy kiszakadt, meg jajj, fogamzásgátló mellett estem teherbe. Ja, úgy, ha nem rendeltetésszerűen használjátok. Persze van, hogy megesik, hogy kiszakad az óvszer (nagy ritkán). De, hogy minden 2. baba kiszakadt óvszer mellett esne meg....ugyan. Nem törődöm és felelőtlen a mai fiatalok többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!