Smiley18 kérdése:
Lehetek terhes, vagy ez valami más?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete volt, hogy kiszakadt a gumi szeretkezés közben. Másnap bevettem egy esemény utáni tablettát. Két napra rá megjött a menstruációm, rendesen nem csak 1-2 napig hanem ahogy szokott 5-6 napig. A mai nap folyamán hánytam egyszer, nem reggel, hanem már reggeli után olyan 11 óra körül. Lehetek terhes az esemény utáni tabletta ellenére is? Vagy csak elrontottam volna a hasam vagy vírus lenne?2016. nov. 20. 11:31
1/7 anonim válasza:
Hát 1 hete volt az esemény és tablettát is vettél be,aminek következtében meg is jött. szóval én szerintem nem vagy terhes, de még korai megmondani. aktus után 2 héttel tudsz tesztet csinálni! Én is hánytam már többször úgy,hogy sem babás nem voltam, sem a hasam nem volt rossz. Akkor is van ilyen ha hirtelen felborul a vércukrod stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm szépen a gyors választ. Most nagyon megnyugtattál!
2016. nov. 20. 11:50
3/7 anonim válasza:
Így van. Egy hét utàn még ha baba is lenne az aktusból, akjor sem vagy még àllapotos. És a tünetek sem jelentkeznének ilyen hamar, mert még nem termelődik HCG ami a tünetek nagy részét okozza.
És nagyon kicsi az esély a terhességre, hogy ha esemény utànit is vettél be.
Ne paràzz rá, aktus utàn 14 nappal csinàlhatsz tesztet, de inkàbb ennek is akkor van értelme, ha màr késik pàr napot.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Lehet akkor csak valami vírusk kaptam el vagy valami olyat ettem.
2016. nov. 20. 12:32
5/7 anonim válasza:
Szerintem virus.. en is most kaptam el. Meg fel falunk is. Làz hànyàs.. :/ az orszagban ez a virus terjeng most.
A baba sztem kizarhato teljesen, lehet h tulsagosan felboritotta a hormonhaztartasod az esemeny utanI..azert is hànyhattál.:)
6/7 anonim válasza:
A hányás nem lehet a terhességtől, túl korai lenne. Aktus után 14 nappal mutatja a teszt a terhességet és nagyjából akkor jönnek a tünetek is, mert a hcg hormon okozza a tüneteket és a teszt is ezt a hormont mutatja ki, korábban viszont nincs akkora mennyiség hcg-böl, hogy tüneteket csináljon. Szerintem az esemény utáni miatt hánysz, vagy ennyire bestresszeltél.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 20. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!