Csisztu Emese kérdése:
2 db halvány pozitív terhességi teszt, még sincs baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! E hónap 5.-én jött meg a menstruációm ami 2 napig sem tartott , aztán 2 napig barnás pecsételésem volt . Ilyen még nem történt velem ezért teszteltem magam 15.én ami halványan,de pozitív lett. Aztán 17.-én is teszteltem magam az is halvány pozitív lett! Tüneteim igazából nincsenek ...kicsit szédültem. Tegnap óta kicsit érzékeny a mellem . Ma voltam orvosnál ,de (szubjektív véleményem szerint) legrosszabb orvosra akadtam ugyanis meg sem vizsgált UH-T sem csinált. Rám nézett és azt mondta,hogy nem vagyok terhes ! Azt hozzá kell még tennem ,hogy voltak ,hogy vannak-e azt nem tudom ,mert a kedves Dr. nem vizsgált meg..petefészek cisztáim,de azzal sem csináltak semmit gondolom azért,mert kicsik voltak! Teljesen tanácstalan vagyok ... szerintetek forduljak másik Dokihoz vagy kicsit később teszteljem magam ? vagy egész egyszerűen várjak Dec.02-ig akkor kellene megjönni. A válaszokat előre is köszönöm!2016. nov. 21. 17:39
11/14 A kérdező kommentje:
így van :) holnap kérek időpontot másik dokihoz :) mindenképpen megírom majd a végkifejletet ...
2016. nov. 22. 16:24
12/14 anonim válasza:
En varom. Ìrd meg!:) utolso voltam
13/14 A kérdező kommentje:
mindenképpen megírom! :)
2016. nov. 22. 22:59
14/14 A kérdező kommentje:
Ma csináltam tesztet nem bírtam várni szombatig! Sajnos full negatív lett :/ szóval vélhetőleg a cisztaim miatt volt a 2 halvány pozi teszt. nem tudom mit fog csinálni a doki :(
2016. nov. 23. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!