1/20 anonim válasza:
Talan.de nem tul jo a kep minosege.. nehez megmondani. Hol tartasz a ciklusodban?
2/20 A kérdező kommentje:
ciklusom 27 dik napjan vagyok:)
2016. nov. 10. 16:35
3/20 anonim válasza:
Szerintem halvány pozi :) erősödni fog :) irj mindenképp
5/20 anonim válasza:
Ezen már jobban látom. Itt eszrevehetobb a masodik vonal! :)
Sztem tesztelj ujra 2-3nap múlva!
6/20 A kérdező kommentje:
nem olyan jo az utolso kep minosege igy hogy feltoltom :) remenykedem :)
2016. nov. 10. 16:46
7/20 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :) mar annyit nezegettem azt hittem mar bekepzeltem hogy van ott vonal :) de ezek szerint akkor nem :) remelem :)
2016. nov. 10. 16:48
8/20 anonim válasza:
Szia! Látni én is látom, amit te. Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak ezzel a teszttel. Többször használtam ettől volt erősebb baba meg sehol. Reméljük neked nem így lesz. Próbálj pár nap múlva teszttelni esetleg más fajta teszttel. Drukkolok! Írd majd meg végül mi lett.
9/20 A kérdező kommentje:
clearblue easy volt a teszt?
2016. nov. 10. 17:49
10/20 anonim válasza:
Igen az volt. Ilyen, mint ez a pozitív olyan lenne mint egy plussz jel. A nem easy az a sima egy illetve baba esetén kettő csíkos teszt. A digitális ugyan drágább de hibátlan mikor nem voltam babás egy mínusz jel jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!