Tudom, hogy korai még, de van remény? (tesztek)
Sziasztok, nagyon régóta majdnem 7 éve próbálkozunk múlt évben volt egy vetélésem azóta kiderültek a gondok és kezelve vagyok és nagyon szépen javultam :)
Mondhatni tesztfüggő vagyok, de nemvárt előtt soha nem volt még halvány csíkom se. Most furán éreztem a hasfájást és megszédültem ebéd után, ezért teszteltem tegnap.
Tüneteim: Mellfeszülés változó valamikor pár percig nagyon fáj mintha kiakarna gyulladni máskor csak feszít és kényelmet a melltartó vaan amikro egy darabig mintha smemi baja nem lenne.
Hasam méhem körül fáj mintha izomláza lenne, vagy mintha puffadnék (ellenben nem puffadás) ilyen feszülő érzés. Nem mensis görcs, bár mindjárt megjön érzésem is van.
Néha kicsit émelygek, és sokszor rámtör az álmosság. Ezek mind mind lehetnek pms tünetek is , nekem csak a mellfájás meg a mensis görcs szokott jelentkezni, néha az erős puffadás. Szédelgés émelygés egyébként soha.
Ma viszont már mensi előtti folyásom van kicsit vizes. Ezért aggódom, hogy csak elindult valami és végül mégse lesz belőle semmi :S
12. dpo-on vagyok vasárnapra nem várom, így tudom az, hogy most halvány az nem mérvadó.
Kérdésem kinek volt hasonlóan mensi előtt 2-3 nappal nagyon halvány pozija amit mindenki lát és mikor lett látványosabb? 5Különböző tesztet végeztem és mindegyiken van második csík, halványak ezért a fotó kedvéért kettőt szétszedtem, mert visszaverődik a fény a kis ablakáról és nem látszik.
Élőben mindegyik látszik, színes és 2 percen belül kijött mind.
Ennyi teszt ellenére lehet, hogy mégse lesz belőle baba?
Ti látjátok a halványkákat?
Párom és barátnőm no meg én látjuk élőbe, tehát mondhatni határozott pozik.
Köszönöm.
Ezek készültek tegnap 17-én 11dpo: délután
Ezek ma 18-án 12.dpo (Reggel, délelőtt és délután)
Nekem is ilyen volt mensi elott 1-2nappal.
Mar 8hos a picurim.
Halvanyan latszik a 2.vonal.
Nagyon drukkolok!
Én a tegnapi képen látok halvány második csíkot.
Szurkolok azért. :)
Köszönöm a drukkot, én is bizakodom, holnap már okosabb leszek remélem, mert hőgörbét is vezetek és vasárnap kéne nem megjönnie így holnap reggel csökkennie kéne a hőmnek, de egyenlőre szépen fent van :) Jaj izgulós :D Bár ma ilyen hullámzó volt a kedvem hol reménykedtem és örültem hol meg depis lettem és majdnem elsírtam magam... No de már ez is valami, ha mégse jönne össze úgy tűnik tényleg javultam. Inzulinrezisztenciám van és pajzsmirigy alulműködésem, TSH 4,8 volt előző sikertelen terhességemkor, most viszont 1,3
Végül is a remény hal meg utoljára!
Mindenképp írom mi lesz :)
Köszönöm:)
Bár most egy kicsit beletörődtem, hogy talán mégis mensi lesz belőle... jobb félni, mint megijedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!