Pregnasens teszt csikot használt már valaki? ennyire jó teszt vagy inkább gagyi?
Figyelt kérdés
hétfőn első pisikor megcsináltam és halvànyka lett de kivehető volt.ma délelőtt predictor early negativ lett.most délután csak nem hagyott nyugodni és újra pregnasens tesztet csináltam és màr jobban kivehrtő pozitiv lett.mit gondoltok? nem szeretném bele élni magam és csalodni.köszönöm szépen.2016. nov. 18. 16:41
1/1 anonim válasza:
Tegyél fel képet,ha tudsz.Nekem lett olyan,ami extra halvány volt,de baba nem volt.Viszont ha neked erősödött,akkor lehet baba is a dologban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!