Aki sikeresen használt már ovulációs tesztet, tényleg nagyobb úgy az esély a kisfiú baba foganására?
Hallottam valahol, hogy ovulációs tesztek használatával megnő az esély a fiú magzatra, mert így jobban időzíthető, hogy pont peteérés napján legyenek együtt a párok (ami a "fiú" katonáknak kedvez ugyebár :) ) Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
(egy három kislányos anyuka :) )
Nőknek xx kromoszómája van, férfiaknak xy.
Az határozza meg a baba nemét, hogy a 23. pár kromoszóma milyen, az anyától csak x-et kaphat, ha az apától is x-et akkor xx, tehát lány, ha y-t kap, akkor xy lesz, azaz fiú.
A genetikán múlik, nem a "fiú katonákon" .
Az ovu. teszt, valóban a teherbeesést könnyíti meg, azáltal, hogy segít behatárolni a peteérés idejét.
Van egy ilyen "városi legenda", hogy a lány spermiumok :))) lassabban úsznak. Ezért aki fiút akar ovu napján, aki lányt előtte való nap kell együtt legyen...vagy valami ilyesmi..
Szerintem erre gondol a kérdező
:D
Fogalmam sincs, nem is hallottam még ilyenről eddig.
Én használtam, két fiunk van, de ovu előtt 3 nappal voltunk együtt csak, a második gyerekünknél 2 hónapon belül csak egyszer és ez tuti nem aznap volt, amikor a teszt pozitív lett stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!