Benu terhességi teszt használt már valaki?
Figyelt kérdés
Mi róla a vélemény2015. dec. 28. 16:38
1/18 anonim válasza:
En nem hasznaltam..de mi a baj vele? Hatha segithetunk ..
2/18 anonim válasza:
Én sem ismerem de a hatásmechanizmusa mindnek ugyan az mi a gond vele?
3/18 anonim válasza:
En hasznaltam ketszer. Elsore nem voltam terhes, de nem is lett pozi, masodjara egyertelmuen mutatta a pozit, igaz, 3 napos kesesnel csinaltam. Nem hiszem hogy jobb vagy rosszabb lenne, mint barmelyik teszt.
4/18 A kérdező kommentje:
Nincs velem semmi probléma csak arra vagyok kíváncsi hogy 100% biztos-e
2015. dec. 28. 19:37
5/18 anonim válasza:
Azt szoktak mondani 1 teszt nem teszt..bar ha egyertelmu ket csikos akkor terhes vagy! Terhes vagy? :D 1# voltam
6/18 A kérdező kommentje:
Holnap reggeli vizelet csinálom meg a teszt
2015. dec. 28. 21:05
7/18 anonim válasza:
Èn már elèg sokszor használtam és sosem hazudott,szerintem megbizhato.
8/18 anonim válasza:
Hát állpozitiv terhességi teszt nincs
Az elő fordulhat ha mondjuk túl hamar csinálja az ember hogy még nem tutat eredményt tehát állnegatív
9/18 A kérdező kommentje:
én csináltam teszt ..de negativ lett...majd holnap az orvosnál kiderül hogy mi a helyzet
2015. dec. 29. 17:14
10/18 A kérdező kommentje:
pont ma voltam nögyógyásznál nem mondott semmi konkrétat csak hogy hétfőn reggeli vizeletemmel fáradjak be adott egy menzesz naptárat hogy vezessem abba menzeszem..és ha 3 hónap múlva is rendszertelen akkor mennyek vissza
2015. dec. 30. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!