Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás teszt? Használt már...

Hibás teszt? Használt már valaki ilyet? Early detection teszt

Figyelt kérdés

[link]

Ma kaptam meg a csomagot, gondoltam kipróbálom. A kontroll csík teljesen a szélén jött ki, a közepén meg egy halvány rózsaszín csík jelent meg. Fotón jelöltem hol látszik élőben.

Használt már valaki ilyen fajta tesztet? Mindegyiken ott kell kijönni a kontroll csíknak?

Elvileg bő egy hetem van a menstruációmig, és csak azért csináltam a tesztet, hogy lássam milyen. Totál negatívra számítottam, de az a halványka csík kíváncsivá tett. Reggel elsőből megismétlem majd, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra illetve véleményetekre.

Köszönöm!

2014. júl. 10. 17:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia ertektelen a teszt,magyarul hibas sajnos :(.... vegyel egy ujj tesztet de csak menstruacio kesese eseten tesztelj... mert ha terhes is vagy.... nagyon nagyon halvan csikra szamithatsz.... epp hogy eszre veszed talan...... ritka esetben van akinek eros pozitiv mensttuacio elott .... a teszt az hibad!!
2014. júl. 10. 17:50
 2/20 anonim ***** válasza:
Hibas:-)bocsi
2014. júl. 10. 17:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Én használtam ilyet,teljesen megbízható volt.A kontroll csíknak viszont nem itt kell megjelennie.Látok rajta vmi halvány második csíkot,de abból még bármi lehet.Ahogy írtad,csinálj másikat,és holnap írj:)
2014. júl. 10. 17:52
 4/20 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló! Neked sosem volt ilyen? Halvány csíkokat mutatott neked?

Reggel mindenképpen csinálok egyet csak hogy megnyugodjak. :)

2014. júl. 10. 17:58
 5/20 anonim ***** válasza:
2. Vagyok... persze van hogy pozitiv es halvany a 2 csik.... itt az elso csikal van a problema:-)es ha ott problema van akkor akkor valo szinu hogy nem.ertekelheto jol a teszt
2014. júl. 10. 19:53
 6/20 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet reggel, a tegnapi volt hibás, mivel a main jó helyen jött ki a csík. Ezen is lett egy halványka vonal, de lehet csak a tesztcsík helyét látom. Jövőhéten kiderül mi a helyzet.
2014. júl. 11. 07:10
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia! Egymàsik kérdésnél írtam már (nekem lett 11 dpon ezzel a teszttel pozitív). Tennél fel fotòt a mairól?
2014. júl. 11. 08:39
 8/20 A kérdező kommentje:

Akartam feltenni képet, de mivel korán volt még és csak vakuval tudtam fotózni így a képen nem nagyon látni, élőben is halvány, de ott van. Dolgozok estig, így új képet sem tudok csinálni, de mindjárt teszek fel telefonról egyet.

19.-ik ciklusnapon vagyok, szóval bőven van még időm. Arra gondoltam ez csak a tesztcsík helye amit látok, de végül is ki tudja. Lehet tényleg érzékeny és már a minimális HCG-re is reagál. Valahol azt olvastam már beágyazódás előtt is lehet HCG termelődés, csak akkor minimális még a szint. Jövőhét végére kiderül.

2014. júl. 11. 09:08
 9/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ott az R betű mellett van egy halványka rózsaszín csík, lehet képen nem látszik, főleg ha nem olyan a felbontás.

Semmiképpen nem mondanám pozitívnak, de teljesen negatívnak sem.

Ha baba van, akkor jövőhétre szép csík lesz rajta, ha meg nincs akkor majd talán máskor.

2014. júl. 11. 09:12
 10/20 anonim ***** válasza:

1.vagyok:-) gratulalok igen ez nem.is olyan halvany pozitiv..!!!jol lathato!! Remelem nem baj hogy babas vagy

.:-)sok egeszsseget mind 2.nek ea boldog baba varast

2014. júl. 11. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!