Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás teszt? Használt már...

Hibás teszt? Használt már valaki ilyet? Early detection teszt

Figyelt kérdés

[link]

Ma kaptam meg a csomagot, gondoltam kipróbálom. A kontroll csík teljesen a szélén jött ki, a közepén meg egy halvány rózsaszín csík jelent meg. Fotón jelöltem hol látszik élőben.

Használt már valaki ilyen fajta tesztet? Mindegyiken ott kell kijönni a kontroll csíknak?

Elvileg bő egy hetem van a menstruációmig, és csak azért csináltam a tesztet, hogy lássam milyen. Totál negatívra számítottam, de az a halványka csík kíváncsivá tett. Reggel elsőből megismétlem majd, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra illetve véleményetekre.

Köszönöm!

2014. júl. 10. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát,ez a teszt szerintem negatív..
2014. júl. 11. 10:26
 12/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai. Besötétítettem a képet, így látszik a csík, amit a vaku miatt nem láttatok a képen. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz végül, de lehet minden teszten lesz ilyen halvány vonal...

2014. júl. 11. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
időben jött ki? :)
2014. júl. 12. 08:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hétvégén család látogatáson voltunk, nemrégen értünk haza.Nem bírtam tovább és teszteltem az előbb:

[link]

A régi telefonommal csináltam a képet, homályos ugyan, de talán így is látjátok amit én. Örülni még nem merek, de nagyon reménykedem.

A csíkok kb 2-5 perc között jöttek ki. Ma vagyok a ciklus 21.-ik napján, elvileg még 10 napom lenne mensiig.

2014. júl. 13. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2014. júl. 13. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:
erős baba lesz, ha ilyen hamar jelét mutatja :) Gratulálok :)
2014. júl. 15. 12:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Remélem erős lesz és velünk marad! Még mindig két csíkosak a tesztek, igaz halványak, de ilyen korán csoda, hogy egyáltalán látszik. Nagyon reménykedem így több mit 1 év után...
2014. júl. 15. 12:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy boldog vagy :)) Mi 3éve várjuk a Csodánkat.

Majd azért rakj fel egy erős tesztet is, már csak a hitetlenek kedvéért is :) De én is látom, szép teszt ;) Drukkolok hogy minden rendben legyen! Boldog Babavárást :)

2014. júl. 15. 13:15
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy! Kívánom mielőbb kezedben tarthasd csöpp gyermekedet, nincs is csodálatosabb érzés a világon!

Nekem van egy fiam az első házasságomból, túlestem egy méhen kívüli terhességen 2 éve, az elmúlt 1 évben pedig kétszer volt kémiai terhességem, szóval ezért félek most is. Eddig az volt a jellemző, hogy viszonylag későn jelzett a teszt és nem is erősödött. Próbálok nyugodt maradni, de nem könnyű.

Mielőbbi kisbabát Mindenkinek!

2014. júl. 15. 13:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem előző hónapban volt egy kémiai terhességem...elötte 3 évet vártunk.. remélem annyit már nem kell megint :/

Nyugi-nyugi, ez a legfontosabb, és legnehezebb!! :) De nagyon szorítok, és adj jelet Magatokról ;)

2014. júl. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!