Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erröl a tesztről...

Mit gondoltok erröl a tesztről? Mert én magam sem tudom mit gondoljak.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Látjátok ti is amit én alig-alig?

Még azt sem tudom eldönteni, h száradási e avagy sem:(

Olyan mintha nem negatív lenne de nem is pozi..?!

Köszi..

2016. nov. 13. 20:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia szerintem ez egy szép pozitív teszt :) gratulálok.

Amúgy nekem késik teszteltem is de negatív az egyiken olyan mint ha valami lenne ott de lehet csak én látom.

Üdv: Evelin

2016. nov. 14. 17:39
 22/27 anonim ***** válasza:

10es vagyok. :)

Ez biztosan nem szellem csíkos, gratulálok! :)

2016. nov. 14. 18:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Pozitívnak látom. Halvány, de egyértelműen rózsaszín. Gratulálok.
2016. nov. 14. 19:32
 24/27 anonim ***** válasza:

Én tegnapelőtt ennél halványabbat teszteltem, úgyhogy vettem egy rossmannos facelle tesztet. Na azon semmi kétségem nem volt, hogy pozitív. :D Mondjuk szerintem a tiéd is egyértelmű, de ha meg akarod nyugtatni magad, akkor a facelle tesztet javaslom. :)

Ez volt a vasárnapi: [link]

Ezek pedig a tegnapi tesztek (a középső a facelle, a másik kettő elvileg 10-es érzékenységű, mégsem látni olyan szépen rajtuk): [link]

Ma csináltam egy x-epilt, azon is egyértelmű. :) De szerintem te is megnyugodhatsz, mert ott van a 2. csík. :)

2016. nov. 15. 05:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezen már nem kell keresni :) remélem erősödni fog, halkan gratulálok :)

12es.

2016. nov. 15. 07:49
 26/27 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát:)

Ma Csináltam egy nagyon szép pozitív gabriel tesztet:) gondoltam kipróbálok egy másik fajtát is és csak ezt kaptam a patikába..

Nem tudok sajnos képet feltenni de erröl már nem is kell.köszi még egyszer:)

2016. nov. 15. 22:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok neked! Mondtam én, hogy pozitív! :) Boldog babavárást kívánok!
2016. nov. 16. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!