Mit gondoltok hogy a nyugat európaiak ezt gondolják rólunk?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy nagyon jó külföldi barátommal és feljött a téma hogy na kivándorlás külföldiek stb (egyébként ő holland) és kérdeztem hogy milyen sztereotípiákat hallott rólunk :D
és ezt mondta hogy : szürkék, szárazak és szomorúak a fiatalok valamennyire nyitottak de egybevéve mindenki szomorú és bizalmatlan a másikkal szemben
titeket ez hogy érint nem zavar hogy ilyen véleménnyel van rólunk szerintetek vannak okai (ti is így látjátok?)
#gondolkodás #szeterotípia
2014. júl. 17. 20:49
1/3 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani, de nagyon sok az igazság benne. Az emberek többségének kilátástalan a jövője, nincs miért vidámnak lenni.
2/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, úgyhogy nem igazán lőtt mellé. Az viszont már dicséretes, hogy hallott rólunk. Én akárkivel beszélgettem külföldön, sokan még azt sem tudták, hogy hol van Magyarország. Bár érdekes módon arról többen is hallottak, hogy Orbán Viktor egy náci diktátor. :D Én is csak néztem. A média hatalma...
3/3 anonim válasza:
Igen, ez igaz. Nagyon egy depresszios nemzet vagyunk es ezt sokan mondjak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!