Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erröl a tesztről...

Mit gondoltok erröl a tesztről? Mert én magam sem tudom mit gondoljak.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Látjátok ti is amit én alig-alig?

Még azt sem tudom eldönteni, h száradási e avagy sem:(

Olyan mintha nem negatív lenne de nem is pozi..?!

Köszi..

2016. nov. 13. 20:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen tesztek negativak voltak. Vissza lehet keresni megannyi kérdést tettem fel hogy vajon mi lehet a teszteredmeny. De nega volt ☹ mikor kellene megjönnie es miért teszteltél mégis? ☺
2016. nov. 14. 06:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Ilyen xepilt produkáltam én is, nem volt baba. Kívánom, hogy neked ne így legyen :)
2016. nov. 14. 07:55
 13/27 A kérdező kommentje:

2 nap múlva kellene megjönnie:)

Huhh hogy miért teszteltem? Hosszú lenne leírni és kacifántos is,de leegyszerűsítve és végeredményképpen csak a kíváncsiság hajtott.:)

Tünetem nincs,max annyi és olyan ami menzesz előtt szokott lenni.

Van egy kislányom már. Vele én nem teszteltem. Vagyis elmaradt menzesz kb 3.napján és negatív volt.

Aztán kb 4-5.napon meg halvány pozitív,mint kiderült késöbb is fogant meg:) Vele nem néztem én ovut meg semmit,csak úgy együtt voltunk a kedvesemmel.Nem volt peteérés figyelés stb.. Nem is számítottam terhességre:)

Most figyelgettem magam,elég erőteljes ovus fájdalmam is volt. És gondoltam ellövök egy tesztet...

2016. nov. 14. 08:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Szia

Az alábbi teszteket az elmúlt egy- másfél évben produkáltam . Mindegyiken látni valamit...itt az oldalon is sokan biztattak hogy ebból pozi lesz...stb. és még szerkeszteni sem szerkesztettem !

Elmondom neked, hogy egyik sem volt pozitiv. :( mindegyik után néhány nappal jött a pofára esés .

Azóta kisbabát várok 9 hetes vagyok. a teszt ahogy szívta fel a vizeletet már úgy látszott halványan a csík... ahogy letisztult a rózsaszín háttér még erőteljesebb lett. és jól kivehető, halványabb ugyan m mint a controll csík ...de nem kellett ide feltennem azért hogy megerősítsenek abban amit látok!

A dokim, aki amúgy családtag... elmondta, hogy ezek a kétes második csíkok semmi másról nem szólnak mint üzleti fogás, hogy az ember lánya vegye a teszteket.

Persze nem azt mondom neked, hogy a tied nem lesz pozi néhány napon belül, de én erre még nem mondanám azt. Én nagyon szurkolok neked, bízom benne, hogy nem fog csalódás érni téged.

alábbiakban csatolnék néhány képet ilyen kétes második csíkú tesztekről. Nagyrészt xepil egyébként. !!!

Azéert majd írd meg hogy mi lett veled végül.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. nov. 14. 11:36
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Utolsó neked is, hogy megosztottad a történetedet s a képeket:) írok még mindenképpen. Holnap reggel tesztelek:) mindenképp jelzem mi lett az eredmény!
2016. nov. 14. 15:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valaki jár még itt?!

Najoo nem birtam holnapig várni:)

Mit gondoltok?

[link]

2016. nov. 14. 16:44
 17/27 A kérdező kommentje:

Na véletlen ugyanazt feltöltöttem:)

Pillanat

2016. nov. 14. 16:44
 18/27 A kérdező kommentje:
2016. nov. 14. 16:47
 19/27 A kérdező kommentje:
2016. nov. 14. 16:49
 20/27 A kérdező kommentje:

[link]

Talán ezen jobban látni!

2016. nov. 14. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!