Mikor kezd "hatni" az utrogestan? Pecsételő vérzés?
Aki pecsételő vérzésre kapta, kb hányadik szemtől/naptól múlt el a vérzés?
Minden rendben volt a terhességgel utána?
Hány hetesen kezdted szedni és napi hány szemet?
Volt bármilyen mellékhatása?
Attól, hogy valaki pecsétel és kap gyógyszert lehetnek ikrei?
Köszönöm előre is. :)
Nekem ha jól emlékszem 2-3 nap körül enyhült a barnázás, majd elmúlt. De ez inkább egyénenként változik.
Nekem nagyon korán el kellett kezdenem, sajnos már a 5. héttől nagyjából, mert először egy hematómát találtak, pont a babóka mellett... és előtte volt egy vetélésem is, tehát a doki alapból már beírt veszélyeztett terhesnek is...
A 12. hétig kellett szednem napi 3 szemet, majd fokozatosan, nem hirtelen abbahagyva, csökkenteni.
Aztán kb 14-15. héten ismét barnázni kezdtem, kiderült, hogy azért van, mert a babám a méhszájnál tapadt meg. Erre meg csak reménykedni tudtunk, hogy később, ahogy nő, kicsit "felejbb vándorol". Az első 3-4 hónapot kb. végig kellett feküdnöm.
(és még így is indított szülésem lett végül! :) )
Semmiféle mellékhatása nem volt, nekem a 2. terhességem volt ez, teljesen be voltam ijedve, hogy mi lesz, főleg, hogy az első terhességem alatt semmi baj nem volt.. de az ég világon semmi mellékhatása nem volt a kicsire sem, szépen fejlődött...
Szerintem a gyógyszer függetlne az iker terhességtől, biztos, hogy lehetnek ikreid is attól, hogy szeded!
Nem lesz semmi baj!
Ma a kislányom 13 hónapos és nagyon kis csintalan baba! :)
Boldog babavárást! :)
Nekem az első szem után meg is szűnt a vérzés, bár ez lehet véletlen is.
2x200-at szedtem
Minden rendben volt utána, 40 hetre született a fiam.
Az ikrekkel nincs összefüggésben (miert lenne?)
Nekem 3-4 nap utan mult el a barnazas, 12. hetig kellett szedni, a babanak semmi baja!
Az ikerterhessegre vonatkozo kerdesedet pedig nem gondolhattad komolyan :-) Az mar reg eldolt!
Köszönöm Mindenkinek, mentek a zöld kezek!
Nem jól fogalmaztam az ikres kérdésem, bocsi, nagyon reggel volt még. :D
Szóval ha mondjuk ikreket várok és pecsételek, attól még maradhatnak ikrek? A gyógyszer az csak a megmaradásuk miatt volt lényeges a kérdésemnél. :)
Nekem is van már egy 5 éves fiam, minden rendben volt nála, illetve a végén toxémia gyanús voltam, de túlhordtam, úgy indították.
Utána volt egy spontán vetélésem, november 7re nem vártam, tegnap kaptam a gyógyszert, reggel még pecsételtem, de most már(lekopogom) semmi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!