Utrogestan mellett pecsételő vérzés? Ez most a menszi előjele vagy beágyazódás? Görbe mellékelve!
Kb. 2 hónapja derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van (ezért nem jön össze a terhesség), de szerencsére még diétával kontrollálható. A peteérés támogatására a ciklus 3. napjától Clostit szedtem 5 napig 2x1-et, és e mellé a doki a a peteérés után Utrot írt fel 3x1-et. A ciklusaim eddig szabályosak voltak, megfelelő hosszúságú luteális szakasszal, sose volt pecsételő vérzésem, ezért nem értem, h ez most mi lehet, ma vagyok 25. ciklusnapon, az ovu utáni kb 10. nap. Köszönöm a segítséget
A peteérés utáni 10. nap nagy valószínűséggel a beágyazódás időpontja. Pár nap múlva kiderül, kitartás!!!
Drukkolok!
Én is szedtem Utro-t. Azt mondta a dokim, hogy a 14. napon (peteérés után) teszteljek. Ha + szedjem tovább a gyógyszert, ha -, álljak le vele, hogy meg tudjon jönni. Valóban az a legjobb, ha nem éled bele magad. Próbálj ne foglalkozni a pecsételéssel, ne számolgasd a napokat.
Egyébként tudom, miről beszélsz, nekem 4 sikertelen év van a hátam mögött.
"Jövőre" kiderül. :)
Ja, nem gondolkodtatok még azon, hogy felkerestek egy meddőségit? Nem sértésből mondom, de nincs sok időtök próbálkozni.
Bár az sem tuti és rengeteg pénz. Mi már 2 éve járunk és még mindig semmi.
Szia!
Nekem is van már egy nagylányom, mégsem sikerül már több mint két éve. Azóta hogy megszületett a nagy, sok minden történhetett, pl az IR is ilyen. De én nem mernék IR-rel gyógyszer nélkül belevágni, mert ha sikerül is összehozni a babát, sokkal bagyobb a vetélés esélye, mint egy egészséges kismamánál. Nekem sajnos az ilyen pecsételések vége mensi lett eddig. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!