Milyen a beágyazódásos vérzés? HA egyáltalán van ilyen? Most kéne megjönnie, de nem akar csak ilyen kevés kis folyásom van 1 hete. Lehet beágyazódás? Vagy valami más?
Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerű.
Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.
Az első babámnál semmi nem volt.
Most a másodiknál napra pontosan tudom, hogy mikor ágyazódott be. Amikor pisilni mentem tényleg csak egy pötty vér volt a wc papíron előtte se, utána se semmi. És igazam lett. 13 hetes babám itt van a pocimba.
És nem törvényszerű, hogy van, de nem folyás vagy ilyesmi, tényleg csak egy pötty. Piros. És ennyi.
Sziasztok! A ciklus 24. napján járok és ma reggel pisiléskor a wc papíron kis rózsaszines maszat volt!
Többeknél látom,hogy ez a beágyazódás jele lehet! Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!