Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan szedése melletti...

Utrogestan szedése melletti vérzés mi lehet?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk. Hétfőn voltam a dokimnál, Ő írta fel az utrot 2x1 szemet. Ez a 2. clostis hónapom. A hőmérsékletem a nagykönyvben megírtak szerint alakult ebben a hónapban, még is amióta használom az utogestant napközben minimális pirosas vérzésem van, ami estére teljesen elmarad.

Szerintetek ez már a következő ciklusom, vagy mitől lehet a vérzés? Ha esetleg megjönne, akkor is kell használni az utrot tovább? Mondjuk vérzés ideje alatt elég komplikált...bocsi, hogy kicsit butácskára sikeredett a kérdésem, de így még nem jártam. 4 éve várjuk a babucit.

2016. aug. 12. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Utro miatt nem tud rendesen megjönni. Ha negatív a teszt abba kell hagyni. Utrot csak a tüszőrepedés után szedhető. Ciklus első felében tilos. Miért kaptad ezeket?
2016. aug. 12. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia.

Azért kaptam az utrot, mert a hőgörbém alapján gyanítható volt, hogy esetleg sikeres lehet a hónap.

[link]

A dokim mondta, hogy kezdjem el használni. 2x teszteltem hétfőn és tegnap de negatív volt még a tesztem.

Ez a napközbeni pici piros vérezgetés meg az utro használat óta van.

Még nem használtam soha ezért vagyok tanácstalan, hogy okozhat-e ilyet a gyógyszer vagy mi lehet most ez?Szerdára vagyok visszarendelve a dokihoz.

2016. aug. 12. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé kikezdheti a nyálkahártyát attól is lehet. Tüszőrepedés után 2 héttel tesztelj, ha negatív hagyd abba. Closti minek kellett?
2016. aug. 12. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utrogestant csak tüszőrepedés utántól menzesz kezdetéig szabad szedni. Menzesz alatt már jöhet a closty az orvos által előírt módon. Nekem ilyen tünetet nem okozott, dokitól kérdezd majd meg mi lehet.
2016. aug. 12. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:

A clostit azért kaptam, mert sajnos ritkán van spontán peteérésem, nálam a closti ezen segített.

Tegnap beszéltem a dokimmal, említettem neki, hogy vérzéseim vannak mióta használom az utrot. Kérdezte nincs-e esetleg mogyoró allergiám, mert attól előfordulhat, de az nincs.

A mai hőm 36,9 lett, tegnap már nem volt vérzésem.

Hétfőn, vagy inkább szerdán tesztelek, mert akkor megyek a dokimhoz uh-ra.

2016. aug. 13. 06:32
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Miért nincs peteérésed? 3. napi hormonsorod és az inzulin terhelèsed milyen lett?
2016. aug. 13. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
az idejét tekintve beágyazódási vérzés is lehetett, mondjuk ahhoz viszont kicsit sok és hosszú. Nekem is ez a második clostys hónapom, én 2x2 utrot kell "szedjek". 2x1 mellett, szerintem meg tud jönni. A hőd az utro miatt fennmarad, hiszen a progeszteron miatt emelkedik és marad fenn végig a ciklus második felében. Nagyon ritka, hogy utro mellett leesik a hőd. Ha rendesen megjön, abba kell hagyni. De ha csak vérezgetsz, akkor csinálj tesztet a nemvárt napján és még utána egy-két napig, mielőtt abbahagynád.
2016. aug. 18. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
mi lett végül? sikerült?
2016. aug. 18. 19:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia.

Sajnos megjött rendesen, abban kellett hagynom az utrot.

3 hét múlva kell mennem uh-ra.

Új hónap, új remény! :-)

2016. aug. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!