Utrogestan szedése melletti vérzés mi lehet?
Babát szeretnénk. Hétfőn voltam a dokimnál, Ő írta fel az utrot 2x1 szemet. Ez a 2. clostis hónapom. A hőmérsékletem a nagykönyvben megírtak szerint alakult ebben a hónapban, még is amióta használom az utogestant napközben minimális pirosas vérzésem van, ami estére teljesen elmarad.
Szerintetek ez már a következő ciklusom, vagy mitől lehet a vérzés? Ha esetleg megjönne, akkor is kell használni az utrot tovább? Mondjuk vérzés ideje alatt elég komplikált...bocsi, hogy kicsit butácskára sikeredett a kérdésem, de így még nem jártam. 4 éve várjuk a babucit.
Szia.
Azért kaptam az utrot, mert a hőgörbém alapján gyanítható volt, hogy esetleg sikeres lehet a hónap.
A dokim mondta, hogy kezdjem el használni. 2x teszteltem hétfőn és tegnap de negatív volt még a tesztem.
Ez a napközbeni pici piros vérezgetés meg az utro használat óta van.
Még nem használtam soha ezért vagyok tanácstalan, hogy okozhat-e ilyet a gyógyszer vagy mi lehet most ez?Szerdára vagyok visszarendelve a dokihoz.
A clostit azért kaptam, mert sajnos ritkán van spontán peteérésem, nálam a closti ezen segített.
Tegnap beszéltem a dokimmal, említettem neki, hogy vérzéseim vannak mióta használom az utrot. Kérdezte nincs-e esetleg mogyoró allergiám, mert attól előfordulhat, de az nincs.
A mai hőm 36,9 lett, tegnap már nem volt vérzésem.
Hétfőn, vagy inkább szerdán tesztelek, mert akkor megyek a dokimhoz uh-ra.
Szia.
Sajnos megjött rendesen, abban kellett hagynom az utrot.
3 hét múlva kell mennem uh-ra.
Új hónap, új remény! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!