PCO melett, menses nélkül lehet spontán peteérésem? Akad itt olyan aki rendszertelen ciklus melett lett terhes?
Pcos mellett estem teherbe. Ennek 5 éve,azóta cisztám sincs.
4-5 havonta menstruáltam.
A 11.ciklusnapra vezethető volt vissza a pém a méretek alapján.
Tehát rögtön vhol a menzeszem után lettem terhes!
Én "kezeltetem magam" mégsem sikerül....
Kedves Kérdező! Sok ilyen esetről hallottam már, sőt az orvosom is biztatott, hogy sikerülhet, mert számtalan példa van rá. Ne add fel! Én sem teszem! ;)
6-os válaszoló vagyok.
2 hete kiderült, hogy babát várok. :) Mielőtt elkezdtek kezelni, nekem is volt spontán peteérésem, de sokkal ritkábban. Amióta szedem a gyógyszert és betartom a diétát, egyre rövidültek a ciklusaim, az utolsó már csak 34 napos lett volna, holott előtte a 60 nap volt a minimum. A PCOS-ből kigyógyultam, úgyhogy már "csak" az IR maradt, ami ugye ezt okozta. :) Érdemes odafigyelni, mert bár enélkül is sikerülhet a baba, de kisebb az esélye. Vagy pl. van egy ismerősöm, akinek szintén PCOS-e van és fél év alatt háromszor sikerült teherbe esnie, de mind a 3 alkalommal elvetélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!