Rendszertelen mensi, pár törlésnyi élénkpiros vérzés?
Nem mondom, hogy a ciklus hányadik napján mert sajnos nincs rendszeres menzeszem.
Legutóbb június elején jött meg. Akkor voltam nőgyógyásznál, megállapította, hogy pco-m van.
A endokrinológusi vérvételen túl vagyok az eredményekre várok, szóval még se gyógyszereket semmit sem kaptam :/
Ilyen még nem volt, 1,5 éve akarunk babát és szinte kizárható hogy az van a dolog mögött mert kellemetlen okokból nem voltunk együtt 2,5 hete párommal :) előtte meg a munka miatt nem tudtunk együtt lenni 2 hétig, szóval 1,5 év próbálkozás után egy havi 1 akcióbol baba lenne nálunk szerintem kizárható :D
azthittem meg fog jönni, intézkedtem de az a pár törlésnyi kevés vér bő folyással tegnap kora délután azóta semmi, csak erős feszítés és szurkálás, görcs.
Azért is kérdeztem mert nálam ha megjött mint mikor a pezsgőt kibontjuk, mindig reggel.
PCO-nál normális ez, vagy menjek esetleg vissza a dokihoz, mert így még tényleg nem voltam. :/
Köszönöm előre is :)
Sajnos teljesen fel van borulva a ciklusod, abba meg "belefér" az, amit leírtál. Én nem rohannék emiatt külön orvoshoz, ha hamarosan megvannak az eredményeid amúgy is.
Diétázni már diétázol?
Már a vizsgálatok előtt is dietaztam ezt nem is hagytam abba. 12 éve rendszertelen csak mindeddig nem mondták mrg az okát pedig többször voltam kivizsgalva.
Koszonom a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!