Furcsa mensi, halvány élénkpiros, híg, kicsit tojásfehérje szerű állagú, mi lehet ez? Nagyon aggodom, nemtudom orvoshoz kell-e sietni
Az a lényeg, hogyha minimum 3-4 napig tart, akkor normál mensinek számít. Az nem baj, ha nincs benne semmi, tehát tiszta.
Azt nem tudom, hogy ha esetleg beágyazódásos vérzés, akkor milyen, de én úgy gondolom, hogy az kevesebb vérrel jár mint egy normál menstruáció.
hú de örülök, h írtatok még, annyira jó hallani, h másoknak se mindig egyértelmű a szitu, mert én most már egyre jobban össze vagyok zavarodva. Kedves utolsó, és 1 hónapon át (az ucsó rövid mensid óta) nem éreztél semmi terhességre utalót, nem voltál gyanús magadnak? és kedves harmadik, te mit éreztél amit írsz, h fura dolgokat tapasztaltál?
Rólam meg annyit, h este még véreztem ilyen pirosan, éjjel semmi, reggel meg uolyan havány, tiszta csak mostmár barnás vér jött, mostanra már az is csak alig. Sztetek lehet, h tényleg van itt vmi/vki? csak azért nem annyira merek erre gondolni, mert első nap azért görcsöltem úgy mensisen, mondjuk nem tudom mennyire,mert elég hamar bekaptam egy fájdalomcsilit, mert nem nagyon bírom a fájdalmat. meg azért első nap inkább hasonlított egy normál mensis vérzéshez, bár az sem volt olyan hogy is mondjam, sűrű, sötét, mint szokott, de majdnem. sajna a hőmet mindig elfelejtem mérni reggel, de nappal és este 36,9 volt.
azért is izguok, mert ebben a ciklusban kéne mennem átjárhatóságira... légyszi írjatok még véleményeket, ötleteket, tapasztalatokat, sokat segít, ha így foglalkozunk mi csajok egymás közt a kis női problémáinkkal. köszi mindenkinek a hozzászólásokat és várom a továbbiakat! szép vasárnapot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!