Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Furcsa mensi, halvány élénkpir...

Furcsa mensi, halvány élénkpiros, híg, kicsit tojásfehérje szerű állagú, mi lehet ez? Nagyon aggodom, nemtudom orvoshoz kell-e sietni

Figyelt kérdés
légyszi ha van tapasztalat, írjatok, mert nekem ez annyira fura, h nem tudom nem kell-e gyorsan dokihoz menni, csak ugye 7vége van. kicsit korábban is jött meg(25.napra), első nap barnázás+ez, második nap meg már csak ez a nagyon élénkpiros, de vhogy túl halvány és túl híg, soha nem ilyen szokott lenni, és kevesebb is mint rendesen. nincs benne semmi cafat, darabka se mint szokott. aggaszt és sehol nem találok erre infót, gyors válaszokat várok

#menstruáció #élénkség #szokatlan mensi #halvány piros vér #híg vérzés #kevesebb mensi
2013. nov. 30. 19:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi az érdeklődést!hát asszem semmi ez csak egy ilyen fura mensi volt, tegnap is véreztem még (igaz ilyen átlátszóan), de tistzasági azért kevés lett volna, ma már csak barna, tisztasági elég. de a mai már a 4. nap. Szóval ez vhogy gyengébb mensi volt, mint szokott. Talán nem volt ovuláció ebben a ciklusban. Majd azért megemlítem a dokimnak, mikor megyek. És nálatok mi a helyzet?
2013. dec. 2. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!