Van valaki, akinek több terhessége spontán (és gyorsan) bekövetkezett, aztán egy következő már nem akart összejönni?
Három gyerekünk elsőre összejött. A harmadikat már úgy terveztük, hogy melyik hónapban szülessen.
A negyedikkel is gondoltuk így lesz. Aztán nem jött. És nem jött.
Kezdtem kétségbe esni, hogy baj van velem. Aztán elengedtem az egészet, amúgy is sokat töprengtünk, hogy vállaljunk-e még egyet, gondoltam, akkor mégis így lesz jó.
Aztán nekiálltam mindenfélét csinálni, "magamra fordítani az időt", és a következő (7. vagy 8. hónapban) összejött.
Szerintem elengedni sem lehet "izomból", el kell hogy jöjjön az ideje. Én úgy voltam vele, hogy azért nem vállaltam be extra munkát, meg egy hobbi-programot, ami érdekelt, mert "ha terhes leszek, úgysem fogom bírni". Ez hónapokon át ment.
Aztán amikor kattant az agyam, akkor mindenbe belekezdtem.
Ez persze nem azt jelentette, hogy nem figyeltem magam, de pl. az csak utólag esett le, hogy "jé, nem éreztem a derekam", pedig menstruáció előtt 2-3 nappal már szoktam érezni. Erre csak visszamenőleg jöttem rá, már a pozitív teszt napján.
Aztán tényleg le kellett mondanom a külön dolgokat, mert piszok rosszul voltam az elején, de ez így volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!