Amikor a babát kezdtétek tervezni, mindjárt az elején számolgattátok a napokat, hőmérőztetek stb, vagy csak hagytátok spontán a dolgok menetét (úgy és akkor, amikor jólesik- számolgatás és egyebek nélkül)?
Lehet én most furcsa dolgot írok, de mi a férjemmel egyszerűen csak élveztük a szex minden alkalommal. Nem foglalkoztunk azzal, hogy terhes legyek vagy sem. Legyen isteni jó a szex, legyen orgazmus, és már boldogok is vagyunk. Ha terhes leszek, akkor boldog szülők leszünk. Ha nem esek teherbe akkor boldog kielégült feleség és férj leszünk.
Megjegyzem 4 éves iker lányok boldogítanak minket.
Mi csak úgy együtt voltunk. Mondjuk nagyon nem kellett számolgatnom sem, mert már jó pár éve érzem a peteérés tüneteit, már napokkal előtte fájdogál a petefészkem.
De amúgy is, rendszeres nemi élettel (tehát ha mondjuk nem csak heti 1 alkalom van, hanem úgy rendszeresen legalább 2-3 naponta együtt van a pár) el sem lehet kerülni a termékeny időszakot.
Amíg nem akartunk babát, védekeztünk, onnantól pedig, hogy megbeszéltük, hogy jöhetnek, nem. Ennyi. Életemben nem hőmérőztem vwgy
ovuteszteltem.
Mikor eldöntöttük babát szeretnénk akkor nem védekeztünk ennyi volt.
8 hónap alat jött össze, sosem számolgattunk, vagy hőmérőztem.
Egyedül arra figyeltünk, hogy mennyit mozogtunk vagy mit ettünk. Férjem mibden áron kislányt szeretett volna minden hülyeséget megcsinált erre fiú lett :D
Azóta fiúnk 4 éves, tesót még nem tervezünk, majd ha már lejár a házunk hitele.
Mi sem számolgattunk, csak együtt voltunk védekezés nélkül, amikor jólesett. Második hónapban jött össze mind a 3 terhesség (az első vége sajnos missed ab lett).
Én csak akkor számolgattam volna, ha már legalább fél évig (vagy még tovább) semmi.
Nem számolhatunk, nem hőmérőztem. Csak vártunk.... Szedtem vitamint, együtt voltunk mikor jól esett. Kb 9 hónapig vártunk.
Már pont készültünk ráálni egy kicsit tervezettebben a dologra....
első aznap jött össze mikor kitaláltuk, hogy legyen :)
másodiknál tudatosabb voltam, számolgattam mikor is kéne együtt lennünk, 3. hónapban ki is maradt :) majd lefordultam a székről mikor a nőgyógyász felkurjantott, hogy van szívhang 5 hetesen :D tehát nem hónap közepén fogant ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!