Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan valaki közöttetek,...

Van olyan valaki közöttetek, aki spontán vetélést követően azonnal teherbe esett?

Figyelt kérdés

Kicsit meglepődtem a nálam jelentkező tüneteken. Tegnap tapasztaltam, hogy ismét gyakran kell járnom a wc-re, fájnak, duzzadtak a melleim és enyhén fáj a derekam, mint a terhességem idején.

Menstruáció előtt nem szoktak ilyen tüneteim lenni...

Még nem csináltam tesztet, mert elvileg jövő héten kellene megjönnie. Mik a tapasztalataitok?

2016. máj. 4. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még van egy heted akkor ezek nem tünetek. Régen soha nem fájt a mellem, most minden mensi előtt 2 héttel elkezdi. Ne keresd a tüneteket. Tudom nehéz.,de légy türelmes.
2016. máj. 5. 07:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem keresem :) csak ugyanigy ereztem magam. Egyebkent most nem sietek a teherbe esessel. Sot...koszi a valaszod
2016. máj. 5. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Az viszont igaz, hogy sokkal könnyebb teherbe esni vetélést követően. Általában 3 hónap védekezést ajánlanak az orvosok, de az esetleg becsúszott terhességet is ki lehet hordani gond nélkül. Én pont azt remélem, hogy pozitív lesz a tesztem :))
2016. máj. 5. 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is naaaagyon örvendenék egy pozitív tesztnek és egy terhességnek, de mivel vetélés után vagyok, nem vagyunk különösebben rágörcsölve ebben a hónapban, hiszen azt sem bánom, ha pihen a szervezetem. Ha nem pihenne, hanem egy egészséges kicsibaba költözne be, annak még jobban örvendenék.

Nem beképzeltem, hanem ugyanazokra a tünetekre lettem figyelmes...semmivel nem összetéveszthető szerintem. Bár ma a derekam nem fájt...

sok sikert!

2016. máj. 5. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 4 évvel ezelőtt spontán vetélés (4+5) után rögtön teherbe estem. Egészséges kisfiam született 39 hétre. Én is meglepődtem, de a dokim azt mondta, hogy biztos kész volt a szervezetem az újabb terhességre.
2016. máj. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!