Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki meddig volt rosszul a...

Brigitta0821 kérdése:

Ki meddig volt rosszul a terhesseg elejen? Mikor fog enyhulni ez az iszonyatos hanyinger es szagundor?

Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 18:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Es meg mindig nem jobb? :(
2016. okt. 30. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
13.hétig naponta többször hánytam,5kg-ot fogytam. A 13.héttől a 15.hétig már "csak" a hányinger gyötört és néha hánytam. Utána múlt el teljesen... Azóta inkább kívánós vagyok 😁 17hkm
2016. okt. 30. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
30. hétig volt hányingerem.
2016. okt. 31. 00:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egy pozitívummal azért szolgálhatok, ha már a menzeszt említetted. Világ életemben borzasztóan görcsöltem menzesz alatt, többször kórházba is kerültem miatta, annyira.

Szülést követően viszont már nem pusztulok bele. Néha fájdalomcsillapító sem kell.:)

2016. okt. 31. 08:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Na akkor tenyleg van valami pozitivum is :D

Mondjuk ma van a masodik napja hogx teljesen jol vagyok egy nagyon pici emelyges van,de citromos vizet iszik es valamennyire nyugtatja a gyomrom. Holnap leszek 10hetes,remelm elmultak a rosszul letek,es nem csak most kezdodik igazan :D

De fo az optimizmus :D

2016. nov. 1. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem a hűtött limonádé jön be(nem mindig),illetve folyton ennem kell,mert ha egy picit éhes vagyok,akkor erős hányinger jön. Eddig 4 kg-t fogytam(a 3 hetes folyamatos hányás miatt),azonban úgy érzem,hogy hamar visszatér a kezdő sulyom

. A szinten 9 hetes

2016. nov. 1. 13:50
 17/17 A kérdező kommentje:

En ma mertem magam es 3kg-t hiztam es meg csak 10heTes leszek holnap 😱

Azt hittem elajulok

2016. nov. 1. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!