Ki meddig volt rosszul a terhesseg elejen? Mikor fog enyhulni ez az iszonyatos hanyinger es szagundor?
Kedves kérdező!
Egy pozitívummal azért szolgálhatok, ha már a menzeszt említetted. Világ életemben borzasztóan görcsöltem menzesz alatt, többször kórházba is kerültem miatta, annyira.
Szülést követően viszont már nem pusztulok bele. Néha fájdalomcsillapító sem kell.:)
Na akkor tenyleg van valami pozitivum is :D
Mondjuk ma van a masodik napja hogx teljesen jol vagyok egy nagyon pici emelyges van,de citromos vizet iszik es valamennyire nyugtatja a gyomrom. Holnap leszek 10hetes,remelm elmultak a rosszul letek,es nem csak most kezdodik igazan :D
De fo az optimizmus :D
Nekem a hűtött limonádé jön be(nem mindig),illetve folyton ennem kell,mert ha egy picit éhes vagyok,akkor erős hányinger jön. Eddig 4 kg-t fogytam(a 3 hetes folyamatos hányás miatt),azonban úgy érzem,hogy hamar visszatér a kezdő sulyom
. A szinten 9 hetes
En ma mertem magam es 3kg-t hiztam es meg csak 10heTes leszek holnap 😱
Azt hittem elajulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!