Melyik hetben hagyott el titeket a reggeli rosszul lét? Most elvileg 6 hetes vagyok es mar nincsenek rosszulléteim csak hányinger szagundor. Melleim feszülnek fajnak nyomásra.
Figyelt kérdés
Tobbet majd az uh utan tudom megirni.2016. szept. 19. 07:55
1/12 anonim válasza:
Meg a 39. heten sem a harmadiknal.
2/12 anonim válasza:
Nekem akkor, amikor abbahagytam a terhesvitamin szedését. Ha nem szedem, nem tudom, lett-e volna egyáltalán hányingerem és ha igen, akkor meddig. Utána is volt, hogy érzékeny volt a gyomrom, de nem voltak már rendszeres és állandó rosszulléteim.
3/12 anonim válasza:
Nekem reggel sose volt semmi bajom.
A délutáni/esti hányinger 8 hetesen múlt el majd 11 hetesen visszajött, de csak egy pár napra. Szóval 2,5 héttel megúsztam. Hányni 2x hánytam, mindkettő zsíros ételek miatt, utana inkább kerültem..
Egyébként minden rendben volt.
4/12 anonim válasza:
16-17. hetig volt gyakorlatilag non stop hanyingerem, de soha nem hanytam.
5/12 anonim válasza:
A 11 hétig folyamatos rosszullét, hányinger. Szinte állni sem tudtam, mert úgy éreztem, mindjárt elájulok.
Majd írd meg, mit látott az orvos.
6/12 anonim válasza:
16. hétig hánytam. Se dolgozni, se semmit nem tudtam csinálni, csak vegetáltam egész nap. A vîz is csak néha maradt meg bennem,aztán mintha elvàgták volna az egészet.
7/12 anonim válasza:
16-18. héten már jobb volt, utána megszűnt a hányás, hányiger. Bizonyos szagoktól, illatoktól viszont továbbra is undorodtam.16. hétig én is csak vegetáltam, munkába sem tudtam menni 4-8 hetes korom között, mert szinte egész nap a wc mellett ültem. 8-16. hét között főleg délután voltam rosszul én is. Első fiamnál csak émelygés és szagundor volt, de az sem sokáig, kb . hétig. A második fiúcska viszont kicsit kicsinált az elején :P De annál szebb volt a terhességem második fele :)
10/12 anonim válasza:
35. hétben. de akkor is csak azért, mert meg született a baba
kítartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!