Brigitta0821 kérdése:
Ki meddig volt rosszul a terhesseg elejen? Mikor fog enyhulni ez az iszonyatos hanyinger es szagundor?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 18:05
1/17 anonim válasza:
Nekem kisebb-nagyobb szünetekkel az egész terhességemet végigkísérte. Én még az utolsó hónapban is hánytam.
2/17 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen kezdődött és 8 hetes korig tartott.
3/17 anonim válasza:
A fiunkkal a 16. hétig hánytam, akkor megmozdult és megszűntek az ilyen jellegű gondok. A kislányunkkal viszont a szülés előtt két nappal is kijött a reggeli.
Sajnálom, hogy semmi pozitívval nem szolgálhattam:)
4/17 A kérdező kommentje:
Jaaj istenem miert a noknek kell mindennel szenvedni?! A mensivel a szulessel minden nekunk maradt :D
Koszonom szepen a valaszokat :)
2016. okt. 30. 18:34
5/17 anonim válasza:
Nekem a második lányommal az 5. héttől a 13. hétig tartott, viszont ebben a nyolc hétben nem nagyon maradt meg bennem étel. Kitartás! A legtöbb esetben a 13. hét végéig elmúlik.
6/17 anonim válasza:
Én az eddigiektől tudok nyilatkozni.
5-7. hét semmi nem maradt bennem.
Azota hányinger megvan,Estére erősödik.(1x hánytam)
9 hkm
7/17 A kérdező kommentje:
Enis 9hetes vagyok :) es ma hanytam eloszor de a hanyinger nem mulik :(
Irj majd hogy alakulsz ! :)
Puszi kitartast :)
2016. okt. 30. 19:13
8/17 anonim válasza:
A 14. hetig volt borzaszto hanyingerem, aztan elmult.
Viszont a hus es edes(seg) undorom vegig megmaradt.
9/17 A kérdező kommentje:
Nekem csak hus undorom van meg a sertestol annyira nem is meg a voros hustol de a csiretol es legjobban a csirkemelltol mar csak ha ra gondolok akkor is felfordul a gyomrom :(
2016. okt. 30. 19:24
10/17 anonim válasza:
Elejétől kezdve van hányingerem, de csak most először hánytam a 14. héten..mikor mar azt gondoltam, múlnak a rosszulletek. Husundorom, szagundorom nekem is van, igy főzni sem egyszerű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!