Iszonyatos haspuffadás miatt gyanakodhatok?
Figyelt kérdés
A ciklus 5.napján voltunk együtt nem védekeztünk mert örülnénk a babának. Szóval most tartok a ciklus 18.napján. 4-5 napja szörnyű haspuffadásom van.Mindegy hogy mit eszek a nap teljes szakában. Úgy nézek ki mint aki a 3-4. hónapban jár.Iszonyatosan feszít és néha kíséri hányinger de nem vészes illetve gyomorégés. Illetve én minden reggel reggeliztem de a puffadás óta képtelen vagyok,viszont a kávé illata nem zavar.Illetve néha fejfájással küzdök.Véleményeket várok :) Köszönöm2015. jan. 27. 12:14
1/4 anonim válasza:
Ha kimarad a menstruációd, akkor tesztelj. Utólag kiderül, hogy tünet volt, vagy sem.
2/4 piroska és a farkas válasza:
Nekem ez volt az első tünet. Annyira, h egy hét után nem bírtam, és elmentem hasi ultrahangra. Azt mondták, annyira tele vagyok gázokkal, h nem látják a méhemet....
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg? juj de izgi :)
2015. jan. 27. 15:21
4/4 piroska és a farkas válasza:
nekem a vizsgálat idején még egy bő hetem volt a menstruácioig...ami aztán nem jött meg. :) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!