Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszterontól szédülök és...

Progeszterontól szédülök és álmosság jön rám. Nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés
3X1 et kell bevennem, a reggelivel nincs bajom, de az ebéd utánival igen, kb 2 órával a bevétele után elfog a szédülés, és olyan mintha mindjárt elaludnék. Ti mit csináltok ilyenkor?

2016. okt. 25. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem progeszteron gyógyszer bevétel után kb. 15 perccel erős szédülés jött rám, jó fél órán keresztül. Mintha két héten át minden reggel és este be lettem volna csiccsentve. Nagyon kellemetlen volt. Azt hiszem 8-9 hónap is volt, amikor szedtem. Sajnos terhes azóta sem vagyok.
2016. okt. 25. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az orvos azt mondta hüvelytablettát ír fel mert a szájon át szedhetőnek kellemetlen mellékhatásai vannak. Gondolom hasonlóakra gondolt.
2016. okt. 25. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Koszonom a valaszokat. Nekem kb 20 perc alatt elmulik. Es tenyleg olyan mintha be lennek rugva. A huvelytabletta nem kellemetlen? Nem folyik utana ki?
2016. okt. 25. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
De igen kifolyik. Fél órát feküdni kell utána aztán a felesleg attól még kifolyik. Nagyon pici, nem kellemetlen egyáltalán. Kérd inkább azt az orvostól, ha nem akarod a mellékhatásokat.
2016. okt. 25. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:

miért nem hüvelyen keresztül szeded? Kérdezted ezt a lehetőséget az orvostól? Annak nincsenek mellékhatásai, igaz körülményesebb (kifolyik, mindig alapos kézmosás, nem akárhol tudod felhelyzeni stb).

De hatásosabb is.

2016. okt. 25. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hüvelytabletta mint szédülés 😊 Amikor dolgoztam a déli adaggal nem is feküdtem.
2016. okt. 25. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is mindig folyt ki, ha nagyon jól felhelyezed kevés folyik ki...nem is mindig feküdtem, volt, hogy üldögéltem utána
2016. okt. 25. 17:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondta a doki hogy huvelyen at "szedjem". Majd megkerdezem a dokit. Koszonom az infokat.
2016. okt. 25. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!